EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Μακρυκάπα-Αυλωνάρι 5-0

Η Μακρυκάπα κέρδισε 5-0 το Αυλωνάρι, στην πρεμιέρα της Α’ Τοπικής.

Οι ‘λύκοι’ μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα. Άνοιξαν το σκορ στο έκτο λεπτό με σουτ του Σπανού και στο 26′ ο Λειβαδίτης διπλασίασε τα τέρματα τους, ο οποίος στο 62′ σκόραρε ξανά για το 3-0. Με κεφαλιά του Μήτρου έγινε το 4-0 στο 67′ και στο 81′ ο Κονόμι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Πασχαλίδης-Κελεπούρης.

ΓΚΟΛ: 6′ Σπανός, 26′ & 62′ Λειβαδίτης, 67′ Μήτρου, 81′ Κονόμι.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Κηρόπουλος, Μπελίτσος (55′ Λέκκας), Κικίδης (71′ Βουρδάνος), Γκρινιάρης, Πουρνής, Μαστροκώστας (71′ Γκέκας), Πασάι (66′ Αργυρίου), Κονόμι, Σπανός (66′ Μήτρου), Κούκα, Λειβαδίτης.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Μαστροκώστας, Ανδρέου (46′ Κούκης), Τριανταφύλλου (69′ Μπάρδι), Ξυράφης, Κηπιώτης, Σολάκου, Κατσούλας (86′ Βογιατζής), Κοκκάλας, Γλυκός (75′ Μάλλιος), Ντραγκότι (46′ Γκιούλι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μιαούλης Φύλλων: Γενική συνέλευση στις 19/7

Κώστας Λαγός

ΕΠΣ Βοιώτιας: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Ν. Δαφνή

Κώστας Λαγός

Κ10 ΕΠΣΕ (Ε’ ΟΜΙΛΟΣ): Ταμύναι Β-Ακαδημία Ερέτριας

Κώστας Λαγός