EVIASPORTS ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ

ΠΑΠΕΛ: ‘Δημιουργούμε ένα σύλλογο με γερές βάσεις ώστε να μην είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα’

Η ΠΑΠΕΛ που ιδρύθηκε το 2020 κατάφερε σε 2 χρόνια να κάνει αρκετά βήματα και από φέτος να συμμετέχει και στο πρωτάθλημα παίδων έχοντας δημιουργήσει τα πρώτα τμήματα υποδομής.

Σε ανακοίνωση της, αναφέρει χαρακτηριστικά: ‘Η Πανμικρασιατική Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Ληλαντίου Χαλκίδας είναι μια νεοσύστατη ομάδα που ιδρύθηκε το 2020 από ανθρώπους με αγάπη για τον αθλητισμό. Οι πρώτες επιδιώξεις μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν σύλλογο με γερές βάσεις ώστε να μην είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα, έτσι αν και μία νέα και μικρή ομάδα η ΠΑΠΕΛ κατάφερε να εντυπωσιάσει σε οργανωτικό επίπεδο και να συμμορφωθεί με όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος και έγινε το πρώτο σωματείο με τμήμα καλαθοσφαίρισης που εγγράφηκε στο μητρώο της ΓΓΑ για το 2022. Τέλος αξίζει ιδιαίτερης μνείας ότι η ομάδα μας έχει έναν σαφέστατο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και κάθε οικονομική αξίωση σε αυτή έχει να κάνει μόνο με την εξυπηρέτηση της εύρυθμης λειτουργίας της σε όλα τα τμήματα που δημιουργούμε. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το όραμα μάς για τα τμήματα ακαδημιών και τον προγραμματισμό μας για τη σεζόν 2022 – 2023 που βασίζεται στα πρότυπα των μεγαλύτερων συλλόγων παγκοσμίως κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε ομάδα μπάσκετ στην πόλη μας. Δείτε λοιπόν τα πλεονεκτήματα μας, και αν το δικό μας όραμα ταιριάζει στην δική σας φιλοσοφία τότε εμπιστευτείτε μας τα παιδιά σας και να είστε σίγουροι ότι οι μικροί αθλητές σε εμας έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού, να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους, να κάνουν νέες παρέες και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Γιατί σε εμάς;
1.Ολιγομελή τμήματα:
Τα παιδιά που συμμετέχουν θα χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα βάση ηλικίας και γνώσεων γύρω από το άθλημα με μέγιστο αριθμό 12 παιδιών ανά τμήμα κάτι που εγγυάται υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης, σε αντίθεση με άλλες ομάδες της πόλης μας που δημιουργούν τμήματα με πάνω από 20 παιδιά που είναι αδύνατον να μπορείς να αντιληφθείς τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού και έτσι δημιουργούνται μεγάλες αντιθέσεις ανάμεσα σε πιο έτοιμα παιδιά και παιδιά με μικρότερο βαθμό ετοιμότητας.
2. Φιλικό και οικογενειακό κλίμα:
• Σε εμάς δεν έχει σημασία να παρουσιάζουμε μόνο ένα αδιάφορο τυπικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά να δομηθεί ένα θετικό, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον που θα συντελέσει στην ομαλή και πολύπλευρη ανάπτυξη του παιδιού (κοινωνική, συναισθηματική, γνωστική) ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών για συμμετοχή και διασκέδαση.
3. Μια σειρά από δωρεάν προαιρετικές υπηρεσίες.
• Κολύμβηση στο κολυμβητήριο Χαλκίδας με ασκήσεις που βοηθούν στο μπάσκετ 2 φορές το μήνα
• Θεωρητικά μαθήματα για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά και την ιστορία του αθλήματος
• Εκδρομές για παρακολούθηση αγώνων κατηγορίας Α1 και της Εθνικής μας ομάδας
• Δυνατότητα ατομικών προπονήσεων για την βελτίωση στις αδυναμίες των παιδιών.
4. Εξοπλισμός και δώρα
• Τα παιδιά παραλαμβάνουν την εμφάνιση της ομάδας και το σετ προπόνησης χωρίς κόστος που επιβαρύνει τους γονείς.
• Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά θα παίρνουν δώρα επιβράβευσης σχετικά με το αγαπημένο τους άθλημα.
Αυτά και πολλά άλλα που μπορούμε να σας τα παρουσιάσουμε με λεπτομέρειες από κοντά ή και τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα.
6978044777 & 6948883339
e-mail: [email protected]’.

Πηγή: stereabasket.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φιλικό: Χαλάνδρι-Τελεθριακός 75-61

Παναγιώτης Νικολάου

2004: Χαλκίνεος-Καστέλλα 4-1

eviasports

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ για τα πρωταθλήματα

eviasports