EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Κρόκος: ‘Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε’

Δηλώσεις του προπονητή του Ελλήσποντου Γιώργου Κρόκου, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ομάδας του με το Αυλωνάρι.

‘Ήταν ένα φιλικό με δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Ένα φιλικό όπου ο προπονητής σ’ αυτήν την περίοδο βγάζει τα συμπεράσματα του, θετικά και αρνητικά.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα όσο μπορούμε καλύτερα, για να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Όπως ξέρουμε όλοι, είναι μια ομάδα νεανική φέτος. Προσπαθούμε να το φτιάξουμε αυτό το πράγμα, να τους βάλουμε σιγά-σιγά στο α’ τοπικό, που είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, να τους ‘παντρέψουμε’ -όπως λέμε στην ποδοσφαιρική έννοια- με τους λίγους παλιούς που έχουμε και να κάνουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και να δείξουμε μια καλή εικόνα στο α’ τοπικό.

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος είμαι, γιατί είναι το τρίτο φιλικό μας αυτό, είναι τα πόδια βαριά τώρα αυτή την περίοδο και είναι παιδιά που έχουν παίξει, γιατί δεν είχαμε ένα πλούσιο ρόστερ με 17-18 παίχτες. Τώρα σιγά-σιγά μαζευόμαστε. Έχουν παίξει παιδιά σχεδόν όλα τα παιχνίδια 90λεπτα, που στην προετοιμασία αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Αναγκαστικά όμως παίζουν. Είχαμε μία ψιλοκούραση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δείξαμε όμως ότι κάνουμε βήματα για να φτιάξουμε όσο μπορούμε καλύτερα την ομάδα.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, γιατί και οι δυο ομάδες έχουν ένα ρόστερ νεανικό. Τρέξανε, το ευχαριστηθήκανε, προσπαθήσανε και οι δυο ομάδες. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε’.

Ελλήσποντος-Αυλωνάρι 1-0

Photo album απ’ το Ελλήσποντος-Αυλωνάρι

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕΚ Χαλκίδας-Ολυμπιακός Χαλκίδας 0-1

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 1/4)

eviasports

ΑΟ Χαλκίς: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ελ. Βάκα, εταιρεία ‘Ven Engineering’, Σπ. Πνευματικό-τεχνικός διευθυντής ο Μ. Στούρας, στη διάθεση των φιλάθλων τα ‘διαρκείας’

Κώστας Λαγός