-->
EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπ. Κατσινής: ‘Ο Νηλέας θα είναι ανταγωνιστικός, ποντάρουμε στη δουλειά’

Δηλώσεις του προέδρου του Νηλέα Νεοχωρίου Σπύρου Κατσινή, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ομάδας του με την Κάρυστο.

Οι εκτιμήσεις του για την παρουσία του Νηλέα στην Α’ ΕΠΣΕ: ‘Ο Νηλέας είναι σε καλό δρόμο, αυτό θέλω να πω. Εμείς είμαστε η ‘σταχτοπούτα’ της διοργάνωσης. Είμαστε νεοφώτιστοι. Ήρθαμε εδώ, μαζευτήκαμε στις 28 Ιουλίου. Μαζέψαμε όλα τα παιδιά της περιοχής, όσους μπορούσαμε. Και τους παλιούς παίχτες της ομάδας, συν κάποιες προσθήκες ουσιαστικές, που θα γίνουνε στο μέλλον.

Η ομάδα θα ‘ναι ανταγωνιστική. Έχω να πω, στους πολλούς που μας χλευάζουν ότι δεν έχουμε κάνει μεταγραφές, ότι εμείς θα ‘μαστε πολύ ανταγωνιστικοί γιατί ποντάρουμε στη δουλειά. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά εδώ από τον κόουτς τον κ. Ποδαρά. Τα παιδιά έχουν βελτιωθεί, απ’ ότι βλέπω και μες το γήπεδο και μπορώ να το κρίνω αυτό, έχουνε βελτιωθεί κατά πάρα πολύ. Κι από κει και πέρα δεν έχουμε κανένα άγχος, θα προσπαθήσουμε, θα παλέψουμε την κατηγορία, θα ‘μαστε ανταγωνιστικοί, θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, το πιστεύω αυτό. Πιστεύω ο Νηλέας θα είναι αρκετά καλή ομάδα’.

Για τα έργα στο γήπεδο Νεοχωρίου και το πότε πιστεύει ότι θα επιστρέψει σ’ αυτό ο Νηλέας: ‘Από ότι μιλάω με τον κατασκευαστή, τον ανάδοχο, μιλήσαμε πάλι σήμερα το πρωί, ένα χρονοδιάγραμμα τέλος Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου, το γήπεδο θα ‘ναι έτοιμο, θα ‘ναι τελευταίας γενιάς, προδιαγραφών UEFA, όπως μας είπε ο ίδιος και μας το βεβαίωσε αυτό. Θα ‘χουμε ένα καινούργιο γήπεδο κι αυτό πολύ σημαντικό για την ομάδα, για να μπορεί να πάει σπίτι της. Κι επί την ευκαιρία θα ‘θελα να ευχαριστήσω εδώ πέρα τη διοίκηση εδώ του Αθλητικού Ομίλου Δύστου, που μας παρέχει αυτό το υπέροχο γήπεδο. Βέβαια κι εμείς βοηθάμε στη συντήρηση του, αλλά κι ο δήμος το καθάρισε, γίναν κάποιες ενέργειες κι έτσι το γήπεδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά εδώ του Δύστου. Μας φιλοξενούνε κι εμείς από κει και πέρα η ομάδα πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλή και είναι τυχερή που έχει ένα τέτοιο γήπεδο με χόρτο και τα παιδιά γυμνάστηκαν όπως έπρεπε στην προετοιμασία τους’.

Για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα του, έως ότου επιστρέψει στο γήπεδο Νεοχωρίου: ‘Ο Νηλέας έχει αυτά εδώ τα δύο γήπεδα, το γήπεδο του Δύστου και το γήπεδο Κριεζών, έχουμε δηλώσει σαν εναλλακτική έδρα. Θα δούμε τώρα αυτό, ανάλογα και με τον καιρό βέβαια και πως θα μοιραστεί ο χρόνος εδώ με την ομάδα του Δύστου. Μπορούμε να πάμε και στα Κριεζά. Το ‘χουμε δηλώσει σαν εναλλακτική έδρα. Να ξέρετε ο Νηλέας ξεκίνησε απ’ τα Κριεζά. Η πρώτη έδρα του Νηλέα Νεοχωρίου το ’84 ήταν τα Κριεζά.

Οι ευχές του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για το έργο που παράγει η ομάδα του: ‘Εύχομαι υγεία σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, σε σας στους δημοσιογράφους, στους παράγοντες, σ’ όσους υπηρετούμε αυτό το άθλημα. Να προσπαθήσουμε όλοι να συμβάλλουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Και εμείς σαν παράγοντες, αλλά και δίπλα ο κόσμος να βοηθήσει. Να βοηθήσει γιατί αυτές οι ομάδες, όπως είναι κι η δικιά μας κι άλλες ομάδες εδώ πέρα, παράγουν έργο. Είναι ομάδες που παράγουν έργο, δεν παίρνουν έτοιμους παίχτες, παίρνουνε πιτσιρίκια, που λέμε έτσι απλά να το πω, παίρνουνε παίχτες που τους δημιουργούνε και προσπαθούν να τους φτιάξουνε για το μέλλον. Είμαστε μία ομάδα που παράγει έργο. Και με τις ακαδημίες της και με την ομάδα εδώ πέρα, όπως είδες στο δεύτερο ημίχρονο παίξανε όλα τα παιδιά και έχουμε νεολαία αρκετή’.

Νηλέας Νεοχωρίου-Κάρυστος 2-1

Photo album απ’ το Νηλέας Νεοχωρίου-Κάρυστος

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (24/11/2013): Δόξα Προκοπίου-ΑΕ Χαλκίδας 4-0

eviasports

Σαν Σήμερα (4/3/2012): Κύμη-Δάφνη Ερυθρών 4-2

eviasports

ΑΟ Χαλκίς: Γενικό κάλεσμα για τη ΓΣ (31/8), απ’ την Επιτροπή Σωτηρίας

Κώστας Λαγός
-->