EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλάτσατα-Παντριαδικός 1-2

Ο Παντριαδικός κέρδισε 2-1 τ’ Αλάτσατα, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Καραντάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 25′ με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή, με την ομάδα της Τριάδας να έχει προηγούμενα άλλες δυο καλές στιγμές, στο 9′ με σουτ του Ανδριόλα (λίγο άουτ) και στο 18′ με τον σκόρερ της (σουτ που απέκρουσε ο Τσιμπός). Απ’ τη μεριά του ο ΑΟΑ είχε στο 11′ και στο 15′ καλά σουτ με Αργυρό και Τσιαμπαλή, που όμως πέρασαν άουτ, αλλά στο 35′ έγινε το 1-1, με τον Τσιαμπαλή να κερδίζει τις κόντρες με τον αντίπαλο πορτιέρο, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους (παίχτηκαν 40λεπτα), ο Παντριαδικός πήρε και πάλι το προβάδισμα, με τον Καραντάκη να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, αξιοποιώντας εκτέλεση κόρνερ του Ανδριόλα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν ξανά, με Ν. Τσάλα (50′) και Αν. Ντούκα (57′), ενώ απ’ τη μεριά του ο Παντριαδικός είχε μια αξιόλογη τελική στο 55′ με τον Μακρή, χωρίς τελικά το σκορ -όπως είχε διαμορφωθεί απ’ το πρώτο ημίχρονο- να αλλάξει. Δυνατό τεστ για τους δύο αντιπάλους και χρήσιμα συμπεράσματα για Δημήτρη Ακριτίδη και Τριαντάφυλλο Ζαχαριά, για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούρικας/Ντόβολης Ε.-Ακριώτης.

ΓΚΟΛ: 35′ Τσιαμπαλής-25′ & 40′ Καραντάκης.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Δημήτρης Ακριτίδης): Τσιμπός, Σταμέλος, Β. Ντεγιάννης, Χ. Κουτσαυλής, Αγ. Ντούκα, Θ. Ντεγιάννης, Αγγελάκης, Φτούλης, Β. Ζαχαριάδης, Αργυρός, Τσιαμπαλής. (Ζέρβας, Παπακωνσταντίνου, Αν. Ντούκα, Ν. Τσάλας, Σιγανός, Βλάχος, Π. Ζαχαριάδης, Ν. Καραμούζης, Θ. Κουτσαυλής, Μαυρίδης).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς): Χαλαστάρας, Θωμόπουλος, Καταρτζής, Β. Τσώκος, Κ. Τσώκος, Καλοχωρίδης, Παριανός, Γ. Χασάνδρας, Καραντάκης, Ανδριόλας, Α. Τσάλας. (Σακκής, Γιούλης, Μακρής, Παστήρας, Ρουμπής, Παπακωνσταντίνου, Λαφαζάνης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιστροφή Μαραντόνα, 24 χρόνια μετά

koubanezos.gr

Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων: Ξεκίνημα για τη νέα ακαδημία! (photos+videos)

Χρήστος Σεφερλής

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Αλλαγή σε αγώνα ημιτελικής φάσης

Κώστας Λαγός