EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμαρυνθιακός: Από τον Σπ. Σιλβέστρο, η φανέλα στον… Αν. Μυρτέζα! (video)

Με ξεχωριστό τρόπο παρουσιάζει ο Αμαρυνθιακός το ρόστερ της νέας περιόδου, με τον βετεράνο άσο Σπύρο Σιλβέστρο να δίνει τη ‘σκυτάλη’ και τη φανέλα στον Αντώνη Μυρτέζα και την ομάδα της Βάθειας να αναφέρει χαρακτηριστικά ‘το μυαλό μας στο αύριο, η καρδιά μας στο χθες’.

Για την παραμονή στον Αμαρυνθιακό, ενόψει της νέας περιόδου, ο Αν. Μυρτέζα δήλωσε τα εξής:

‘Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και φέτος στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, θα βοηθήσω και ευελπιστώ κιόλας να καταφέρουμε αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο.

Όσον αφορά την περσινή χρονιά, είχαμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και πιστεύω μας στοίχισε. Σαν ομάδα θεωρώ ότι είχαμε την πιο ποιοτική ομάδα. Μπορεί να μην μας βγήκαν κάποια πράγματα στο γήπεδο, αλλά θα πω πως -άποψη μου- νομίζω ο Αμαρυνθιακός έδειξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο στην Εύβοια.

Όσον αφορά τώρα προσωπικά, είχα μερικές ατυχίες μέσα στη χρονιά. Δυστυχώς δεν μπόρεσα και ‘γω να βοηθήσω την ομάδα έτσι όπως εγώ ξέρω. Φέτος θα δώσω, αν ήταν να δώσω το 100%, εγώ θα δώσω 101% για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Η σεζόν που έρχεται, απ’ ότι δείχνει και η ομάδα, έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα, ξεκάθαρα δηλαδή. Έχουμε γίνει πολύ ποιοτικές μεταγραφές και ευελπιστώ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει, μ’ αυτό το ρόστερ που έχει φέτος.

Ένας απ’ τους λόγους που μ’ έκαναν να συνεχίσω στον Αμαρυνθιακό είναι ότι βρίσκομαι στην ομάδα  τα τελευταία 10 χρόνια, είμαι από μικρό παιδί. Είχα την τιμή να είμαι και αρχηγός τα τελευταία χρόνια και θέλω και ‘γω να βοηθήσω το χωριό-την ομάδα μου να πάει σε μεγαλύτερα επίπεδα’.

Αμαρυνθιακός: Από τον Μ. Κορό, η φανέλα στον… Π.Δ. Σκριβάνο! (video)

Αμαρυνθιακός: Από τον Δ. Ποδαρά, η φανέλα στον… Π. Τσούτση! (video)

Αμαρυνθιακός: Από τον Χ. Χαραλάμπους, η φανέλα στον… Π.Λ. Σκριβάνο! (video)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ. Πίσχινας: ‘Να βρεθεί μια μεγάλη λύση για τις αναβολές’

Κώστας Λαγός

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΟΠΑ Αιδηψού-Ιστιαία/Άγιος 1-3

Κώστας Λαγός

Κ16 ΕΠΣΕ: Οι διαιτητές στο ΑΕΚ Νέου Πύργου-ΟΠΑ Αιδηψού/ΠΑΟ Λιχάς (9/3)

Κώστας Λαγός