EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Ζουρούδης: ‘Εύχομαι στην ομάδα να βρει επιτέλους τον δρόμο της’

Την αποχώρηση του από τον ΑΟ Χαλκίς ανακοίνωσε -με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- ο προπονητής Πέτρος Ζουρούδης, μετά το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο των ‘νερατζούρι’, που κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

‘Δυστυχώς δεν βρέθηκε λύση στα διοικητικά του ΑΟ Χαλκίς, ενώ έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Η θέση του κριτή δεν μου πάει, τι έπρεπε να γίνει, ποιος έπρεπε να βοηθήσει και με ποιους, τα ξέρουν καλύτερα όσοι είναι γύρω και μέσα στην ομάδα.

Μέχρι χθες σε προφορικό πάντα επίπεδο με τη συνεργασία των κυρίων Παλαιολόγου, Πικραμένου, Καρλατήρα είχε προετοιμαστεί η χρονιά με ανανεώσεις, με μεταγραφές, με στελέχωση 12 παιδιών γεννημένων 2002 και μικρότερους, αγγίζοντας το 90% του ρόστερ σε Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές, με κλεισμένα φιλικά, έτοιμη σε όλα η ομάδα από την πλευρά μου και των ανθρώπων της υπάρχουσας διοίκησης να λειτουργήσει σαν ομάδα Γ’ Εθνικής. Δυστυχώς οι βοήθειες στο οικονομικό κομμάτι δεν ήρθαν να ενεργοποιηθούν όλα αυτά και όλοι πλέον κοιτάζουν το καλύτερο για τον καθένα.

Είναι το μόνο που δεν περνάει από το χέρι μου, αν και εκεί προσπάθησα.

Ευχαριστώ πάνω από όλους τον φίλο μου Παλαιολόγο, για την εμπιστοσύνη αυτούς τους 2 μήνες που κρίνονταν τα πάντα, εύχομαι στην ομάδα να βρει επιτέλους τον δρόμο της.

Πρέπει να συνεχίσω…’.

ΑΟ Χαλκίς: Διοικητικό-οικονομικό αδιέξοδο

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΓΣ Στύρων-ΑΣ Καρυστίας 46-50

Παναγιώτης Νικολάου

Β’ ΕΠΣΕ-ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (1η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

Παντριαδικός: Έναρξη προετοιμασίας στις 5/8

Κώστας Λαγός