EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Βαγιάννης: ‘Επανεκκίνηση με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο’

Τα κυριότερα των όσων ανέφερε ο πρόεδρος της Αρτάκης Γιάννης Βαγιάννης, στη γενική συνέλευση της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/7.

‘Καλησπέρα, καλώς ήρθατε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήρθατε -όπως κάθε χρόνο- να παρευρεθείτε στη γενική συνέλευση-ενημέρωση του ΑΟΝΑ.

Πάλι αρχίζει να δυσκολεύει το θέμα με τον covid. Πάρα πολλές συμμετοχές έχουν ακυρωθεί, λόγω φόβου ή προστασίας από συγγενείς.

Νέο ξεκίνημα δεν θα το πω, θα πω τη λέξη ‘επανεκκίνηση’. Επανεκκίνηση του ΑΟΝΑ.

Θα μιλήσουμε λίγο για την περσινή μας πορεία. Θα μιλήσουμε για τη φετινή μας χρονιά. Τους στόχους που έχουμε, τις αλλαγές που έχουνε γίνει και να ευχηθούμε όλοι μια νέα σεζόν ποδοσφαιρική, πάνω απ’ όλα υγεία, πάνω απ’ όλα να γίνει ένα πραγματικό πρωτάθλημα. Καλώς ή κακώς καλούμαστε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ. Μετά από τρία χρόνια συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Δεν τα καταφέραμε πέρυσι.

Πολλά προβλήματα, μεγάλος αγώνας, μεγάλη κούραση. Σίγουρα υπήρξαν αστοχίες, σε επίπεδο διοίκησης, σε επίπεδο ομάδας, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Όλοι όμως -κι αυτό είναι το καλό- έχουνε σηκώσει το χέρι και πρώτος εγώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, δεν θα πω αποτυχία, εγώ δεν αισθάνομαι αποτυχημένος για την περσινή χρονιά. Γιατί μια ομάδα που μαζεύει 32 βαθμούς σ’ ένα ούτε καν πρωτάθλημα -τουρνουά θα το πω- 11 ομάδων, με απίστευτα έξοδα, με απίστευτη κούραση απ’ όλους. Απ’ τους διοικούντες, από τους ποδοσφαιριστές, από τους φροντιστές, από τους ίδιους τους φιλάθλους, σ’ ένα πρωτάθλημα το οποίο πάλι μας στοίχειωσε ο covid, δεν μπορούσε να ‘ρθει κανένας στο γήπεδο να δει τον αγώνα της ομάδας μας, σ’ ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε Οκτώβριο και τελείωσε Μάρτιο. Δεν αισθάνομαι αποτυχημένος, δεν αισθάνεται η ομάδα αποτυχημένη και πόσο μάλλον όταν γνωρίζετε στο τέλος πως προήλθαν κάποια αποτελέσματα, χωρίς να θίξω κανέναν, δεν έχω αποδείξεις για τίποτα. Κάποια βίντεο όμως, κάποιο γκολ που ακυρώθηκε από κόρνερ, κάποιων φάλτσων, δυστυχώς μας στοίχησαν.

Τ’ αφήνουμε πίσω μας όλα αυτά. Κι όπως είπα πριν, όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δημιουργήθηκαν -κατά τη δικιά μου νέα προσπάθεια- κάποιες προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε τον ΑΟΝΑ, να συνεχίσουμε την Αρτάκη, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να συνεχίσουμε να διακριθούμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που στη νέα αυτή προσπάθεια, στην επανεκκίνηση του ΑΟΝΑ έχουνε έρθει και άλλοι, περισσότεροι νέοι άνθρωποι, που συμμετέχουν είτε άμεσα στη διοίκηση είτε έμμεσα, με περισσότερη χαρά, με περισσότερη διάθεση συμμετοχής και βοήθειας, για να συνεχίσουμε και να πάμε ακόμη ψηλότερα.

Να πούμε ότι έχουμε ένα πλάνο τριετίας. Κάθε χρόνο βάζουμε τα πλάνα. Θεού θέλοντος, covid επιτρέποντος και υγείας πάνω απ’ όλα, πιστεύω θα τα καταφέρουμε τη φετινή χρονιά. Επίσης όταν λέω αναλάβαμε όλες τις ευθύνες μας. Κάποιοι παίχτες σήκωσαν το χέρι. ‘Φταίμε πρόεδρε, φταίει και η διοίκηση, αλλά θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια και φέτος’. Και βλέπετε πολύ καλά, οι κινήσεις μέχρι σήμερα κάποιων παιχτών δείχνουν την αγάπη τους προς την ομάδα. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία, που εγώ προσωπικά και η διοίκηση και όλοι μας τα έχουμε κατακτήσει αυτά τα πέντε-έξι χρόνια διοίκησης. Άρα όλα αυτά συνθέτουν ένα πολύ ωραίο παζλ. Γιατί όχι και φέτος να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Εδώ είμαστε, εδώ είναι ο ΑΟΝΑ, εδώ είναι η Αρτάκη, εδώ είναι ο κόσμος, εδώ είναι οι φίλοι, επαγγελματίες, όλοι μας να ξαναδώσουμε την αγάπη.

Επαναλαμβάνω, δεν αισθανόμαστε αποτυχημένοι. Επ’ ουδενί. Ένα στατιστικό, 32 βαθμούς σε άλλους ομίλους ήμασταν 3οι-4οι-5οι. Σας το είπα δεν είναι πρωτάθλημα και δεν μας ενδιαφέρει αυτό το πρωτάθλημα.

Στη φετινή χρονιά η Γ’ Εθνική έχει τέσσερις ομίλους με δεκαεννιά ομάδες. Πολύ δύσκολη. Για να λες ότι έχεις στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο, πρέπει να ξέρεις τι σε περιμένει και την επόμενη χρονιά. Γι’ αυτό φέτος σπέρνουμε. Σπέρνουμε σε επίπεδο οργάνωσης, σπέρνουμε σε επίπεδο παιχτών, ρόστερ, διοίκησης, προπονητών. Του χρόνου, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα -τα πάντα αλλάζουν στην Ελλάδα, μακάρι να μην αλλάξουν αυτή την φορά- για να γνωρίζετε, θα είναι πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής δύο ομίλων. Οι τέσσερις όμιλοι θα γίνουνε δύο. Που σημαίνει όχι απλά ημιεπαγγελματικό, κάτι περισσότερο. Αντίστοιχες οι ευθύνες, αντίστοιχα τα έξοδα, τεράστια, αντίστοιχη όμως και η χαρά και η ευθύνη και η συμμετοχή σ’ ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα του ΑΟΝΑ. Κι αυτός είναι ο στόχος φέτος. Ξεκάθαρα.

Διαπραγματεύσεις γίνονται, οι παίχτες έρχονται, το συμβούλιο μεγαλώνει, η αγάπη του κόσμου μεγαλώνει. Άρα πηγαίνουμε για την άνοδο. Κανένας δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία, κανένας δεν υπογράφει συμβόλαιο με το πρωτάθλημα. Θέλει σκληρό αγώνα, επιμονή, υπομονή. Είναι πάνω από πενήντα αγώνες φέτος. Είναι ένα πρωτάθλημα απ’ τα πιο δυνατά σε επίπεδο νομών, σ’ όλη την Ελλάδα. Άρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, σεβόμαστε όλους τους παίχτες. Δεν θα πω δεν φοβόμαστε, απλά σεβόμενοι τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας θα επιτύχουμε.

Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο σε επίπεδο αναδιοργάνωσης. Όσον αφορά τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και των ανθρώπων που θα μας βοηθήσουν φέτος.

Υπάρχει η σιγουριά ότι κάθε ευρώ που δίνεται στο διοικητικό συμβούλιο πιάνει τόπο. Δεν χαραμίζεται.

Πάμε λίγο στους προπονητές μας. Να σας παρουσιάσω τον νέο μας προπονητή τον Γιάννη Καρβέλη. Κάναμε αρκετές συζητήσεις. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, τον σεβόμαστε και φέτος για μένα θα ‘ναι ο ‘βασιλιάς’ της ομάδας. Αυτός θα κάνει κουμάντο, αυτός έχει το αγωνιστικό κομμάτι, αυτός θα πάρει τις επιτυχίες, αυτός θα υποστεί τις αποτυχίες. Και τα ‘μπράβο’ και δεν θέλω τα ‘ου’ που λέμε! Όλοι θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε.

Άμεσος συνεργάτης και προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Νίκος Μητακίδης. Περσινός συνεργάτης, με αναβαθμισμένο ρόλο. Έχει κερδίσει την αγάπη, την εμπιστοσύνη μας και συνεχίζουμε.

Υπάρχει ένα πολύ καλό επιτελείο, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουνε και δεν τους έχουμε προσεγγίσει. Θα προσπαθήσουμε όλους να τους φέρουμε στο γήπεδο, να τους φέρουμε στην οικογένεια, να μεγαλώσει η οικογένεια μας.

Να προσθέσω δύο πραγματάκια σχετικά με το τι σημαίνει Γ’ Εθνική και ειδικά την περσινή χρονιά. Λεωφορείο να πάει Φθιώτιδα-Βοιωτία-Λάρισα-Ημαθία, τα έξοδα ήτανε 1000-1500 ευρώ. Διαιτησίες εντός έδρας, έξοδα έως 1000 ευρώ, τον αγώνα. Αμοιβές ποδοσφαιριστών. Βοήθεια φετινή από φίλους επαγγελματίες πολύ σημαντική. Δεν περισσεύουν λεφτά σε κανέναν. Η αγάπη τους όμως και ότι δίνανε να ξέρουνε ότι αξιοποιούνται στο έπακρο. Σίγουρα τα έσοδα είναι πολύ λιγότερα απ’ τα έξοδα. Το καταλαβαίνετε όλοι. Πήραμε μια επιδότηση απ’ το ελληνικό κράτος, βάσει στοιχήματος και βάσει του ότι ήμασταν Γ’ Εθνική, ένα ποσό κοντά στις 10-12 χιλιάδες ευρώ. Ξοδέψαμε πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ. Όλα τα νούμερα είναι ξεκάθαρα, υπάρχουνε χαρτιά για τα πάντα, υπάρχει Εξελεγκτική Επιτροπή, όποτε θέλει μπορεί να ελέγξει το παραμικρό. Γιατί το λέω αυτό. Σίγουρα κανένας άνθρωπος, ούτε καν ο πρόεδρος, μπορεί πάντα να ανταπεξέρχεται στα έξοδα. Θέλουμε βοήθεια, θέλουμε συμπαίκτες. Ποτέ δεν θα ρισκάρουμε μία κίνηση απ’ το καλοκαίρι να μην τελειώσει το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω εγώ, δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Δεν θα επιτρέψω να το κάνει κανένας. Να παρατήσουμε στη μέση τη σεζόν, να ξεκινήσουμε αλλά δεν ξεκινάμε, να περιμένουμε το ‘μάννα εξ ουρανού’ για να βρούμε λεφτά. Όχι. Όμως θα τα διεκδικήσουμε φέτος.

Υπάρχουν οι φορείς, υπάρχει ο Δήμος, υπάρχει η Περιφέρεια, υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν υποσχέσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι τι κάνουμε εμείς μόνοι μας. Τα μέλη, οι φίλοι, οι φίλαθλοι, οι επαγγελματίες της περιοχής. Η ανταποδοτικότητα που λέω εγώ. Αυτό θέλουμε φέτος.

Τα έξοδα σε σχέση με πέρσι είναι αρκετά, μην σας πω είναι και πιο πολλά. Διότι αν θες να πρωταγωνιστήσεις πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα, ένα ρόστερ, έναν οργανισμό, αρκετά ψηλά. Ο πρωταθλητισμός στο τοπικό πρωτάθλημα, επειδή το ‘χουμε ξανακάνει, σημαίνει 3-4-5-6 στη Γ’ Εθνική. Αποδεδειγμένα και μπορώ να σας το εξηγήσω. Σας το είπα και πριν: κανένας δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία. Θέλει προσπάθεια και δουλειά. Άρα θέλουμε βοήθειες. Όσο το δυνατόν περισσότερες, ο ένας με τον άλλον. Και 1 ευρώ και 2 και 10 είναι πολύ σημαντικά για μας. Αυτό τι σημαίνει, τους επόμενους μήνες θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε το εμπορικό κομμάτι με εισιτήρια διαρκείας, ταμπέλες, χορηγίες. Και θέλουμε όσοι είναι εδώ αλλά και όσοι δεν είναι να ενημερωθούν, να μας βοηθήσουνε. Η ανταποδοτικότητα υπάρχει. Κανένα ευρώ δεν πάει χαμένο. Όλα τα λεφτά, όλα τα έσοδα, πηγαίνουνε στην πόλη μας, στον τόπο μας, γυρίζουνε πίσω.

Θα προσπαθήσουμε και φέτος να έχουμε στο ρόστερ παίχτες απ’ την Εύβοια, δεν λέω Αρτάκη, πλέον έχει μεγαλώσει. Είμαστε Εύβοια, Ευβοιώτες παίχτες. Και να αμειφθούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κι όσο δυνατόν να γίνει πιο επαγγελματικό αυτό που κάνουμε.

Να σας πω και κάποια πράγματα σχετικά με τις υποχρεώσεις της ομάδας ανά μήνα. Η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 25 Ιουλίου. Θα ακολουθήσουνε κάποια φιλικά. Υπάρχει η υποχρέωση μας στο κύπελλο Ελλάδας, όπως και πέρυσι. Πέρσι κάναμε μια πολύ ωραία προσπάθεια. Περάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας τρεις γύρους. Κερδίσαμε τον ΠΑΟ Βάρδας, την Αταλάντη, χάσαμε -στο 85′ με πέναλτι- απ’ την Κηφισιά, η οποία πήγε πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αλλά δεν μένουμε εκεί. Θέλω να πάμε καλύτερα φέτος. Αυτός είναι και ο πρώτος επίσημος αγώνας, ο οποίος θα μας έρθει λογικά τέλος Αυγούστου.

Συνεχίζοντας, το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 17-18 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 16 ομάδες, σημαίνει 30 αγωνιστικές. Θα μας πάει μέχρι τον Απρίλιο, σίγουρα. Ενδιάμεσα αν δεν έχουμε καταφέρει στο κύπελλο Ελλάδας και δεν το ‘χουμε πάρει το κύπελλο Ελλάδας, θα παίξουμε στο κύπελλο Ευβοίας, που πέρσι δόξα τω Θεώ τα καταφέραμε, το πήραμε. Ήταν λίγη χαρά στη μεγάλη λύπη μας. Όπως όλα τα κύπελλα, καλοδεχούμενο.

Αν με το καλό βγούμε πρωταθλητές, πρώτα ο Θεός και οι παίχτες μας, υπάρχουν και τα μπαράζ, σύμφωνα με την προκήρυξη, που ισχύει τώρα. Σημαίνει ένα ακόμη μήνα. Άρα θα μας πάει μέχρι τέλος Μαΐου. Είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό και προσπαθούμε και φροντίζουμε το ρόστερ της ομάδας να έχει το βάθος που πρέπει. Θα στελεχωθεί έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες όλων αυτών των αγώνων. Σας είπα πριν ότι μαζί με τα φιλικά, μπορεί να ‘ναι και πενήντα αγώνες, τη φετινή χρονιά.

Προσπαθούμε τον Αύγουστο να διοργανώσουμε κάποια συναυλία. Πάει πολύ καλά αυτό το πρότζεκτ, στην Αρτάκη, στο γήπεδο μας.

Επίσης προσπαθούμε να διοργανώσουμε ένα προσφυγικό τουρνουά, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων και είμαστε σε συζητήσεις με ένα πολύ ιστορικό και δυνατό προσφυγικό σωματείο, με σκοπό να τιμήσουμε και την πόλη μας και την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Σήμερα βέβαια υπήρχε και η δικαίωση μιας ομάδας, της ομάδας του Πανδραμαϊκού, που δικαιώθηκε σε μια προσφυγή που είχε κάνει σχετικά με το αθλητικό μητρώο. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αν ακολουθήσουμε, απλά σας το λέω σαν υποσημείωση. Θα κάνουμε μια επικοινωνία τις επόμενες μέρες να δούμε το θέμα, εφόσον μας αφορά, αν το κυνηγήσουμε. Θα συζητήσουμε στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά αυτό είναι μια πληροφόρηση της τελευταίας στιγμής. Θα το δούμε.

Η ομάδα έχει κάνει κάποιες μεταγραφές. Έχουν συνεχίσει από πέρσι αρκετά παιδιά. Θα ενισχυθούμε και ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να ‘χει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Πάντα θα υπάρχουν και κάποιες μεταγραφές και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Θέλουμε και ευχή μας είναι να ‘χουμε τελειώσει τα πάντα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Κι αυτός είναι ο στόχος που έχουμε συζητήσει με τους προπονητές και σαν διοίκηση.

Σίγουρα λάθη κάνουν αυτοί που προσπαθούνε, που αγωνίζονται. Δεν αισθάνομαι απογοητευμένος, διότι το να έχεις ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων (ουσιαστικά 11) και να μπορούν στον τελευταίο γύρο κάποιες ομάδες με κάποια αποτελέσματα περίεργα να διαμορφώνουν τον βαθμολογικό πίνακα, καταλαβαίνετε ότι είναι τουλάχιστον περίεργο. Όμως αυτό δεν αναιρεί τις δικές μας αστοχίες και τα δικά μας λάθη. Ξεκάθαρα. Υπάρχει η διοίκηση, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές. Όλοι κάναμε λάθη. Είχαμε όμως 32 βαθμούς, 37 είχε ο τρίτος. Φανταστείτε στην πρώτη μας χρονιά στη Γ’ Εθνική μαζέψαμε 27 βαθμούς και σωθήκαμε. Αλλά επί δεδομένων πρωταθλημάτων τότε μπορούμε να έχουμε άποψη.

Σίγουρα είχαμε αστοχία στους προπονητές την περασμένη περίοδο. Δεν πήγε καλά η χρονιά σε επίπεδο προπονητών. Μπορούμε να το συζητήσουμε, μπορούμε να το αναλύσουμε, αλλά μερικές φορές μπαίνουν στη μέση και κάποια προσωπικά θέματα τα οποία δεν είναι καλό λόγω και διακριτικότητας να τα συζητάμε. Εκεί έγιναν λάθη. Έχουν όμως τις απαντήσεις τους, το κάθε λάθος.

Σίγουρα μπορούσαμε διοικητικά να τη βοηθήσουμε παραπάνω, σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων, σε επίπεδο επηρεασμού; Δεν συμφωνώ, δεν θα το κάνω, δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Έχουμε τις αρχές μας, την ηθική μας και την κόκκινη γραμμή. Δεν θα την ξεπεράσει κανένας. Ούτε παίχτες, ούτε διοικούντες. Θα προστατεύουμε την ομάδα μας με τα θεμιτά μέσα που υπάρχουνε και εκεί θα μείνουμε. Στο τέλος θα δικαιωθούμε. Και δικαιωθήκαμε. Άσχετα αν πέσαμε κατηγορία.

Είπα και πριν, κάποιες προϋποθέσεις που εγώ αποζητούσα, σαν άνθρωπος πάνω απ’ όλα, αλλά και η αγάπη που υπάρχει γι’ αυτήν την πόλη, για το σωματείο και τον ΑΟΝΑ, που ξεκινάει από οικογενειακούς λόγους. Αλλά πλέον η οικογένεια έχει μεγαλώσει τόσο πολύ. Εγώ αισθάνομαι οικογένεια όλο τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, μέχρι τον φίλαθλο τον τελευταίο, που στεναχωριέται, που χαίρεται, που κλαίει. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, για το οποίο κάποιες προϋποθέσεις που είχα θέσει ικανοποιήθηκαν και συνεχίζω. Βρέθηκαν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και αυτό με ικανοποίησε. Είναι πάνω από 20-30 μέλη νέοι. Θα το δείτε και στην πορεία ότι θα κάνουμε ένα event μέχρι το τέλος Αυγούστου, μαζί με την ομάδα, ένα ‘media day’. Πολύ σημαντικό κομμάτι.

Σημαντικό κομμάτι ήταν ότι και κάποιοι απ’ τους ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι είναι παρών να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα και στην προσπάθεια να ανεβάσουμε πάλι την ομάδα. Πολύ σημαντικός παράγοντας κι αυτός.

Επίσης δεν είδα και δεν άκουσα απ’ τον κόσμο κάποια αρνητική αντίδραση, κάτι περίεργο, δεν με στεναχώρησε κάτι.

Όλα αυτά συντέλεσαν στο να πάρουμε αυτήν την απόφαση να συνεχίσουμε και φέτος. Α’ Τοπικό, αλλά πρωταγωνιστές πάντα με φιλοδοξίες. Δεν είναι κανένα θέμα προσωπικού εγωισμού του Γιάννη Βαγιάννη να βγει πρώτος. Όχι. Είναι απλά αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Όταν αγαπάς κάτι έχεις και τον ποδοσφαιρικό σου εγωισμό, τον διοικητικό εγωισμό να τα καταφέρεις. Αρκεί το παιχνίδι να είναι τίμιο και δίκαιο. Εκεί το συζητάμε όσο θέλετε’.

ΑΡΤΑΚΗ: Αισιοδοξία & δυναμική για επανεκκίνηση!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΟ: ‘Elite’ σχολή προπονητών με Γκαρσία, Σνάουτσερ, Κατσουράνη, Φύσσα

eviasports

Αμαρυνθιακός: Ανανέωσε ο Δ. Τσούτσης

Κώστας Λαγός

Λήλας Βασιλικού: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Ποθητάκη

eviasports