Οι Αβαντίδες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τις ποδοσφαιρίστριες Αναστασία Τζαφέρη και Μαριάννα Κατωπόδη.
Η ανακοίνωση για την Αν. Τζαφέρη: ‘Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Αναστασία Τζαφέρη. Η Αναστασία θα είναι ακόμα μια χρονιά το “μηχανάκι” στα άκρα της άμυνας μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της, τόσο στην ομάδα μας, όσο και στην εθνική νεανίδων, που είναι βασικό μέλος. Καλή σεζόν να έχουμε Τζαφ!’.

Η ανακοίνωση για την Μ. Κατωπόδη: ‘Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Μαριάννα Κατωπόδη. Η Μαριάννα ήρθε στην ομάδα μας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και γρήγορα καθιερώθηκε στην ενδεκάδα με την ποιότητα και το ταλέντο που την διακατέχει. Ευχόμαστε να έχουμε μια χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες’.