EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπ. Κουσκούτης: ‘Εμείς θ’ αποφασίσουμε ποια θα είναι η στιγμή για το κύπελλο του πρωταθλητή’

Δηλώσεις του παράγοντα της Προποντίδας Μπάμπη Κουσκούτη, μετά το τέλος της απονομής κυπέλλου πρωταθλητή στην ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 ‘Ρουσόδημος Γεώργιος’, καθώς και των απονομών του πρωταθλήματος Κ12 ‘Αγριόδημος Ιωάννης’.

Για τις απονομές στα πρωταθλήματα Κ17 ‘Ρουσόδημος Γεώργιος’ και Κ12 ‘Αγριόδημος Ιωάννης’: ‘Έγινε μια εκδήλωση, δεν χρειάζονται και φανφάρες. Καλή ήτανε. Πόσο μάλλον που είναι και χαμένο παιδί, κρίμα απ’ τον Θεό. Τι εκδήλωση πρέπει να κάνουμε; Όλο χαρές και πανηγύρια; Καλή ήτανε η εκδήλωση, σοβαρή και ωραία’.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 ‘Ρουσόδημος Γεώργιος’ από την ομάδα του: ‘Τα δικά μας εντάξει είδαμε ότι έτυχε να ισοβαθμίσουμε και να πάρουμε το κύπελλο με διαφορά τερμάτων. Καλύτερα να το παίρναμε με αγώνα’.

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σε επίπεδο ανδρών: ‘Το κύπελλο του πρωταθλητή μπορούμε να το πάρουμε όποτε θέλουμε. Εμείς θα αποφασίσουμε ποια θα είναι η στιγμή. Όλες μας τις χρονιές είναι ο στόχος μας να πάμε καλά, αλλά δεν το ‘χουμε και πολύ ψηλά δηλαδή τον στόχο. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να τον βάλεις πολύ ψηλά. Εμείς αυτή τη στιγμή ακόμα προσπαθούμε να δούμε πως θα μαζέψουμε την ομάδα, να ξαναοργανωθεί λίγο, γιατί έχουμε μείνει -όπως σας έχω ξαναπεί- λίγα άτομα. Ήρθανε λίγα άτομα, θα βοηθήσουμε, κλπ’.

Για το γήπεδο της ομάδας του: ‘Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γήπεδο. Δυστυχώς η δημοτική αρχή μας έχει εγκαταλείψει. Και παρότι είμαι στον ΔΟΑΠΠΕΧ, αν αρχίζω και φωνάζω θα γίνει ‘μύλος’. Ελάτε λοιπόν στο γήπεδο Βούρκου να δείτε τι γίνεται κάθε μέρα. Τα ΄χουνε λεηλατήσει όλα, έχουνε σπάσει τα λουκέτα, κλπ. Εμείς ξανά γήπεδο δεν φυλάμε. Θα φυλάμε γήπεδο αν μας το δώσουν τελείως δικό μας, το φτιάχνουμε και μόνοι μας. Όπως είχε κάποτε και ο κ. Δαριβέρης, να του δώσουν το ‘Μουστάκα-Τζιώτη’ για να το φτιάξει μόνος του, αλλά όχι να πηγαίνουν μετά άλλοι και δίκιο είχε.

Εμείς τώρα να φτιάξουμε γήπεδο μόνοι μας για να ‘ρχονται κει κάτω διάφοροι και να κάνουν ό,τι θέλουνε… εμείς δεν ξανακουμπάμε χεράκι. Οπότε να ξέρετε, αυτό το γήπεδο όπως το ‘χουνε παρατήσει, σε κάνα χρόνο θα ‘ναι χειρότερο απ’ το ‘Πάρκο του Λαού’. Όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει, ποδήλατα μέσα, κάνουνε με ποδήλατα βόλτες μέσα, κάνουνε πικ-νικ κάποιες, μπαίνουν από σπασμένα κάγκελα. Έχουμε ιδρώσει τ’ αυτί μας να στέλνουμε μηνύματα και στον κύριο αντιδήμαρχο τον κ. Γουρνή, έχουμε μιλήσει και στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Δυστυχώς δεν έχουμε εισακουστεί.

Αν αυτό το κάνουνε επειδή θεωρούν ότι εγώ είμαι αντιπολίτευση. Εγώ δεν είμαι αντιπολίτευση. Εγώ είμαι αντιπολίτευση σε όλους. Εγώ μόνο με τον εαυτό μου τα έχω καλά. Δεν μ’ ενδιαφέρει ούτε όποιος είναι δήμαρχος, ούτε γιατί δεν βγήκε ο δήμαρχος που ήμουνα εγώ μαζί.

Δεν μπορούν να πάνε να φτιάχνουν τα γήπεδα όπου θέλουνε και το δικό μας να το ‘χουν παρατήσει, γιατί το γήπεδο εκτός του ότι μπήκε μέσα ένα χορτάρι κακοκατασκευή, όποιος θέλει ας έρθει να το παραλάβει, κακοκατασκευή το γήπεδο του Βούρκου, το εγκαταλείψανε από θέμα περιφράξεων, κλπ. Και τώρα γίνεται της κακομοίρας. Επιτρέπεται μες την πόλη πάρκο του Βούρκου να μην πάνε κάτω πέντε συνεργεία με 2 χιλιάδες ευρώ, 2.5 το πολύ σύνολο, να το περικυκλώσουν, να το περιμαντρώσουν, όπως ήτανε πριν, να είναι ασφαλές και πρώτα απ’ όλα και για τα παιδιά και για την καθαριότητα. Μιλάμε για χάος. Πηγαίντε κάτω να δείτε. Βλέπετε μετά από πόσο καιρό μιλάω; Τρία χρόνια έχω πιπιλήσει τους πάντες ‘ελάτε φτιάχτε μια περίφραξη’, αυτή που υπήρχε από πριν, δεν λέω να φτιάξουν καινούργια, υπήρχε περίφραξη η οποία έχει πέσει, γιατί τόσα χρόνια το γήπεδο δεν το φτιάχνε κανένας. 13 χρόνια. Λοιπόν φτιάχτηκε το γήπεδο. Μα το γήπεδο έπρεπε να φτιαχτεί πρώτα ή να φτιάξουνε πρώτα τις περιφράξεις κι όλα αυτά, ώστε να ‘ναι ασφαλές το γήπεδο, γιατί θα διαλύσει.

Τώρα πρώτη φορά διαμαρτύρομαι σε ΜΜΕ. Δεν έχω ξαναμιλήσει. Λοιπόν, από δω και πέρα όμως θα μας βρούνε πολύ απέναντι. Γιατί της Αρτάκης το γήπεδο το ‘χουνε ‘μη βρέξει και μη στάξει’; Και δεν ξέρω ποια άλλα γήπεδα. Εμείς δεν μας ενδιαφέρουν οι ψήφοι. Μας ενδιαφέρει να λειτουργεί σωστά ο αθλητισμός. Δεν με νοιάζει εμένα αν είναι η Βάκα δήμαρχος ή αν είναι ο κ. Ζεμπίλης ή αν είναι ο κ. Παγώνης ή αν είναι ο κ. Κουσκούτης. Θα βάλουμε κι εμείς για δήμαρχοι. Γιατί είναι καλύτεροι αυτοί;’.

Για τον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας: ‘Είναι πολύ καλό κι αυτό το γήπεδο που φτιάχτηκε. Ήμουνα κι εγώ τότε στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Αντί ν’ αλλάξουνε όλο το χώμα και να γίνει το γήπεδο, πίεζε ο κ. Στούπας τότε πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς την Περιφέρεια και ήρθανε εδώ, σηκώσανε το χώμα το ίδιο, το αναμοχλεύσανε, ρίξανε και λίγο μυκητοκτόνο και μετά το στρώσανε. Ξανά παντού τα βλέπετε τι βγήκε παντού. Γιατί, για να μην αλλάξουνε το χώμα τότε στο Στάδιο Χαλκίδας. Εγώ φώναζα, γιατί ήμουνα στον ΔΟΑΠΠΕΧ και λέω ‘παιδιά ν’ αλλάξουμε το χώμα’. 20 χιλιάδες ευρώ ήτανε να αλλαχτεί το χώμα, δεν ήτανε να πέσει κανένας ουρανοξύστης. 20 χιλιάδες ευρώ θα δίνανε, θ’ αλλάζανε το χώμα στο Στάδιο και τώρα αυτό το γήπεδο θα ‘τανε καλό. Τώρα το γήπεδο αυτό το βλέπεις τώρα και λες ‘ωραίο’. Τι ωραίο; Μόλις χειμωνιάσει θα δεις πως θα γίνει’.

Προποντίδα: Απονομή κυπέλλου πρωταθλητή Κ17 & τελετή λήξης περιόδου τμημάτων υποδομής (photos)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες στα τοπικά πρωταθλήματα! (video)

eviasports

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ: Στον τελικό Κυπέλλου ο ΑΟΝΑ! (Αρτάκη-ΑΟ Χαλκίς 1-0)

Παναγιώτης Νικολάου

Super League 2: Ένα, ήταν αρκετό να επαναφέρει αισιοδοξία στην Ξάνθη (video)

Δημήτρης Μαυρούτσικος
-->