EVIASPORTS.GR ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Τράπεζα Αίματος ‘Γιάννης Αγριόδημος’: Αισιόδοξα μηνύματα στην πρώτη αιμοδοσία (photos)

Το Σάββατο 25/6 πραγματοποιήθηκε η πρώτη αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος ‘Γιάννης Αγριόδημος’, σε αίθουσα του Δήμου Χαλκιδέων στην Παραλία Χαλκίδας.

Η Τράπεζα Αίματος ‘Γιάννης Αγριόδημος’ (για όλους τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Εύβοιας καθώς και για συγγενείς τους α’ βαθμού), που είναι πλέον και πιστοποιημένη στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (με αριθμό μητρώου 16284 και επίσημη ονομασία ‘Γιάννης Αγριόδημος’), ξεκίνησε τη δράση της, με την πρώτη αιμοδοσία να αφήνει αισιόδοξα μηνύματα με τη συμμετοχή που υπήρξε, για την εδραίωση της, και με προσδοκίες για όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή στην πορεία του χρόνου. Όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν ανά πάσα στιγμή να απευθυνθούν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας, προκειμένου να δώσουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος που είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Γιάννη Αγριόδημο.

Ο Κώστας Αγριόδημος στο eviasports για τον Γιάννη & την ‘Τράπεζα Αίματος’

Ο πατέρας του Γιάννη, Κώστας Αγριόδημος, μίλησε για το ξεκίνημα της προσπάθειας που είναι αφιερωμένη στον γιο του: ‘Ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια για την Τράπεζα Αίματος. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την παραχώρηση του χώρου και για την στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Για όσους πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν και δεν μπόρεσαν, λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων, μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας για να δώσουν αίμα και να πουν ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος ‘Γιάννης Αγριόδημος’.

Ελπίζουμε σε μελλοντικές παρόμοιες δράσεις, με μεγαλύτερη στήριξη απ’ όλα τα σωματεία. Ευχαριστούμε πολύ’.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την πρώτη αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος ‘Γιάννης Αγριόδημος’, πατώντας ΕΔΩ.

Δημοσιεύτηκε από Eviasports.gr στις Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής Ψαχνών: Απέκτησε τον Γ. Ματράκα

Κώστας Λαγός

Λεφτέρ – O Έλληνας που έγινε θρύλος στο τουρκικό ποδόσφαιρο

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μέσσαπος-Έραπος 1-3

Κώστας Λαγός