EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: Γενική συνέλευση με μαζική συμμετοχή & σε αισιόδοξο κλίμα σύμπνοιας!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20/6 η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Μαζική ήταν η συμμετοχή των εκπροσώπων σωματείων που έδωσαν το παρών (65 απ’ τα 78 με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου), με τη γενική συνέλευση -διάρκειας περίπου 1.5 ώρας- να πραγματοποιείται σε αισιόδοξο κλίμα σύμπνοιας (εκφράζοντας οι εκπρόσωποι των σωματείων που έδωσαν το παρών την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΕ και ψηφίζοντας ομόφωνα όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης), βαδίζοντας στην μετά-κορονοϊού εποχή! Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος παράγοντας ο οποίος να ζητήσει να πάρει τον λόγο για να εκφράσει κάποια διαφωνία, παρά τις παραινέσεις των μελών του ΔΣ, έπειτα από κάθε θέμα ημερήσιας διάταξης που τέθηκε.

Το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος της ΕΠΣΕ για το θέμα της εναρμόνισης του καταστατικού, για το οποίο τοποθετήθηκε εκτενώς, αλλά και για άλλα θέματα σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη βιωσιμότητα του, σε δύσκολους καιρούς, με τον κορονοϊό αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία να επηρεάζει σημαντικά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Επιπρόσθετα, εξέφρασε και εκείνος την εμπιστοσύνη του στον Γιάννη Ρέτσα και συνολικά στο τωρινό διοικητικό συμβούλιο της ‘Ένωσης’, με τους παράγοντες του ευβοϊκού ποδοσφαίρου να τον ‘ανταμείβουν’ με χειροκροτήματα, μετά το τέλος της κεντρικής τοποθέτησης του.

Ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πίσχινας ανέπτυξε το θέμα του ‘αθλητικού μητρώου’, που απαιτεί ουσιαστικά διαρκές ‘τρέξιμο’ για τους παράγοντες των σωματείων, αφού κάθε χρόνο απαιτείται χρονοβόρα επικαιροποίηση. Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Εύβοιας Παναγιώτης Τοκπασίδης, που ανέπτυξε σχετικά ζητήματα αρμοδιότητας του κλάδου του, ειδικά σ’ ότι αφορά την εγγραφή των προπονητών στο αντίστοιχο ‘μητρώο’ της ΓΓΑ, απ’ το οποίο εξαρτάται και το ‘μητρώο’ των σωματείων στα οποία εργάζονται.

Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό ότι το κύπελλο Εύβοιας θα ξεκινήσει στις 3/9, η Α’ ΕΠΣΕ στις 17/9, η Β’ ΕΠΣΕ στις 24/9 και η Γ’ ΕΠΣΕ στις 1/10.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία τέθηκαν:

  1. Επικύρωση Πληρεξουσίων Αντιπροσώπων.
  2. Εκλογή 2 Γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών (προτάθηκαν και εκλέχτηκαν ομόφωνα οι Αντώνης Γεραντώνης (ΑΕ Χαλκίδας)-Γιώργος Ευαγγελινός (Ελλήσποντος)).
  3. Διοικητικός απολογισμός (από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα-εγκρίθηκε ομόφωνα).
  4. Οικονομικός Απολογισμός από 01/01/2021-31/12/2021 (από τον ταμία της ΕΠΣΕ Γιάννη Λάμπρου), Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (από τον πρόεδρο της επιτροπής Τάσος Δημητρίου), Ισολογισμός 2021, Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2021, Προϋπολογισμός Έτους 2023 (εγκρίθηκαν όλα ομόφωνα).
  5. Εισδοχή νέων μελών (Νηρηίδες (άνδρες), Νηρηίδες (γυναίκες), Ακαδημία Ψαχνών, Ρομαϊκός, Ατρόμητος Αλιβερίου, ΑΕ Αγδινών, Ξηρόπολη (γυναίκες), Άτλαντας Κύμης (επαναδραστηριόποιηση)).
  6. Διαγραφή μελών (ΠΣ Ιστιαίας, ΑΟ Τραχηλίου, Κεραυνός Σπαθαρίου, Αναγέννηση Γιάλτρων).
  7. Εναρμόνιση Καταστατικού με τον Νέο Αθλητικό Νόμο (το ζήτημα -ως νομικός σύμβουλος της ΕΠΣΕ- ανέπτυξε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης).

…θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα όσα ειπώθηκαν στη φετινή ΓΣ…

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ορισμός παρατηρητών διαιτησίας (26-27/11)

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Λουκίσια-Ιστιαία 0-4

Μιχάλης Πράσινος

Photo album απ’ το Αμαρυνθιακός-Αυλωνάρι

Κώστας Λαγός