EVIASPORTS Γ' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΦΑΣΗ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΠΕΛ-Αίολος Χαλκίδας 67-60

Σε εξ αναβολής αγώνα για τη β’ φάση στον α’ όμιλο της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ και σε ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον όσο αφορά τη 2η θέση που μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει ακόμα και στην άνοδο, η ΠΑΠΕΛ επικράτησε του Αίολου Χαλκίδας με 67-60.

Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στο περιφερειακό σουτ, ευστοχώντας σε 11 τρίποντα, με τον Λυμπέρη να βρίσκει 6 φορές το στόχο έξω από τη γραμμή του τριπόντου!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αίολος προηγήθηκε με 35-40, αλλά η ΠΑΠΕΛ με πολύ καλό τρίτο 10λεπτο προσπέρασε στο σκορ με 56-49 για να φτάσει τελικά στη νίκη με 67-60.

Από τους νικητές οι Νεστωρίδης και Λυμπέρης τράβηξαν το σκοράρισμα, ενώ από τον Αίολο Χαλκίδας η τριάδα Κυβετού-Κουρέλια-Κεράτσα.

Στο ημίχρονο του αγώνα, η ΠΑΠΕΛ τίμησε για την προσφορά τους στο μπάσκετ τους Χρήστο Χρήστου και Γιώργο Βελισσαράκο, όπως και τον παλαίμαχο παίκτη της Εθνικής Ελλάδας, της ΑΕΚ, του Πανελληνίου και του Ηλυσιακού, Βασίλη Γκούμα, που απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω οικογενειακού θέματος.

Παρών στον αγώνα μεταξύ άλλων ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑΣΕ Παν. Ανδρέου.

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Μασλατζίδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-17, 35-40, 56-49, 67-60.

ΠΑΠΕΛ (Κόκκορης): Νεστωρίδης 20 (2), Σιάτος 5, Μάμμας 10 (2), Πέρρος 2, Ξανθόπουλος, Οικονόμου, Μποϊντάς 3 (1), Παπαδόπουλος Μ. 4, Νεστορίδης, Παπαδόπουλος Ι. 2, Λυμπέρης 19 (6), Μπαλογιάννης 2.

ΑΙΟΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Βελισσαράκος): Κουρέλιας 15, Κυβετός 16, Λουκάς 8, Ιωάννου, Κεράτσας 16 (1), Παρασκευόπουλος 2, Ρήγας, Βελισσαράκος 3 (1).

Δείτε τις φωτογραφίες του Άγγελου Αγαπητού απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: stereabasket.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Αρτάκη-Κηφισιά

Κώστας Λαγός

ΝΟ Αλιβερίου: Λήξη καλοκαιρινής σεζόν στις 30/8

Κώστας Λαγός

Στον Χολαργό η Αρτζίνα Βαφειάδη!

Παναγιώτης Νικολάου