EVIASPORTS.GR ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αρ. Μαστραγγελής: ‘Νιώθουμε πολύ μεγάλη περηφάνεια’

Δηλώσεις του ‘Ενωσιακού’ προπονητή Αργύρη Μαστραγγελή, μετά το τέλος των αγώνων των μικτών ομάδων Εύβοιας Κ15 και Κ17 με τη Θεσσαλία, για την προημιτελική φάση των αντίστοιχων πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

‘Εκτός απ’ το ευβοϊκό ποδόσφαιρο θεωρούμε από δω και πέρα εκπροσωπούμε και την Περιφέρεια της Στερεάς, γιατί είμαστε σ’ έναν όμιλο με πάρα πολύ καλές ομάδες, πολύ ανταγωνιστικές. Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε με την ομάδα της Θεσσαλίας, την οποία την είχαμε ξαναντιμετωπίσει, ξέραμε τις δυσκολίες. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να ‘ματώσουμε’ για να πάρουμε τα παιχνίδια κι έτσι έγινε και στα παιχνίδια.

Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια, στα παιδιά, στην Επιτροπή Μικτών, σε όλη την ΕΠΣ Ευβοίας, για όλη αυτή τη βοήθεια που μας έχουνε δώσει εμάς, στους προπονητές, και πραγματικά νιώθουμε πολύ μεγάλη περηφάνεια που έχουμε φτάσει στους ‘τέσσερις’ του θεσμού.

Θα προσπαθήσουμε από δω και πέρα να κάνουμε κι ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά και μόνο και μόνο που φτάσαμε μέχρι εδώ θεωρούμε ότι έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο άθλο κι από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε -όπως σας ξαναείπα- στον ημιτελικό, που θα ‘ναι πάλι δύο δύσκολα παιχνίδια να μπορέσουμε να φτάσουμε και στους τελικούς.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πραγματικά τα παιδιά έχουνε πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο. Πιστεύω ότι -θέλω να μιλήσω σαν Εύβοια τώρα- πρέπει αυτά τα παιδιά να προσεχτούν απ’ τη μεγάλη ομάδα, όποια και να είναι αυτή η μεγάλη ομάδα του νομού. Είναι η Χαλκίδα, είναι κάποια άλλη ομάδα; Θα πρέπει να φτιαχτεί μία βάση από τέτοια παιδιά, να υπάρχει ένας κορμός, γιατί αυτά τα παιδιά έχουνε πράγματι πολύ μεγάλο ταλέντο και το ‘χουν αποδείξει και θεωρούμε ότι στα επόμενα χρόνια, πολλά απ’ αυτά τα παιδιά θα τα βλέπουμε και πιο ψηλά’.

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15): Πρόκριση στα ημιτελικά! (Θεσσαλία-Εύβοια 0-1)

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ17): Εισιτήριο για τα ημιτελικά στην παράταση! (Θεσσαλία-Εύβοια 2-4 (παρ., κ.δ.: 2-2))

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακράτητος Κεχριών-Πανηλιακός 0-2 (photos)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (19/2/2017): Ελλήσποντος-Αυλωνάρι 2-0

eviasports

Γ’ Εθνική: Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις δηλώσεις συμμετοχής

Κώστας Λαγός