Δηλώσεις του ‘Ενωσιακού’ προπονητή Παναγιώτη Κοντογιάννη, μετά το τέλος των αγώνων των μικτών ομάδων Εύβοιας Κ15 και Κ17 με τη Θεσσαλία, για την προημιτελική φάση των αντίστοιχων πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.
‘Νομίζω ότι πρέπει να ‘μαστε και η μόνη Ένωση που έχουμε και τις δύο ομάδες στους ‘τέσσερις’, και στο Κ15 και στο Κ17.
Πραγματικά είμαστε γοητευμένοι με την παρουσία των παιδιών. Τους αξίζουνε συγχαρητήρια, άλλωστε αυτοί έχουνε φτάσει τις δυο ομάδες εδώ. Πιστεύω μετά από χρόνια η Εύβοια φτάνει στους ημιτελικούς.
Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και οι ακαδημίες του νομού και οι ομάδες που έχουν ακαδημίες και παίρνουμε τα παιδιά από κει. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές για τη δουλειά τους που κάνουν στις ακαδημίες, βγαίνει και σ’ εμάς, γιατί εμείς τα παιδιά τα ‘χουμε για πολύ λίγο χρόνο μαζί.
Είναι δυο μεγάλες νίκες, μέχρι τις επόμενες. Η ομάδα αυτή πιστεύω θα φτάσει ως το τέλος και θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε και το κύπελλο.
Πραγματικά τα παιδιά αυτά πρέπει να προσεχτούν, γιατί ο νομός τα τελευταία χρόνια έχει να παρουσιάσει ομάδες σε επαγγελματικό επίπεδο -εκτός απ’ τον Ηρακλή Ψαχνών- πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει το ταλέντο στην Εύβοια, υπάρχει το ταλέντο στα παιδιά αυτά και πράγματι όσοι ασχοληθούν με τα παιδιά αυτά δεν θα βγούνε χαμένοι στην πορεία και στο μέλλον’.
ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15): Πρόκριση στα ημιτελικά! (Θεσσαλία-Εύβοια 0-1)
ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ17): Εισιτήριο για τα ημιτελικά στην παράταση! (Θεσσαλία-Εύβοια 2-4 (παρ., κ.δ.: 2-2))