EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ14 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αθλόπολις Α 2-3

Η Αθλόπολις Α νίκησε 3-2 την ομάδα Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, για τη δέκατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Καλοκαιρινός Νικόλαος’ της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό με σουτ του Τσούπρα, με την Αθλόπολις Α να ψάχνει στη συνέχεια το γκολ ισοφάρισης και αφού δημιούργησε κάποιες αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες, το κατόρθωσε στο 32′ με τον Παπαδόπουλο να ολοκληρώνει επιτυχημένα φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο. Στο 46′ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο σκορ (1-2) με κοντινή εύστοχη προσπάθεια του Τρεμούλη, ο οποίος τρία λεπτά μετά σκόραρε ξανά, με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ (1-3) στην ομάδα του. Ο Ρίννης αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε η Κόρδη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, στο 58′. Το ματς έπειτα ήταν αμφίρροπο και αγωνιώδες ως το φινάλε, χωρίς όμως τελικά το 2-3 να αλλάξει ως το σφύριγμα της λήξης απ’ τον Σταύρο Καραδήμο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραδήμος.

ΓΚΟΛ: 3′ Τσούπρας, 58′ Ρίννης-32′ Παπαδόπουλος, 46′ & 49′ Τρεμούλης.

ΞΗΡΟΠΟΛΗ/ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Παναγιώτης Κόντος): Τσουράπας, Παύλου, Παναγιώτου, Σαράπης, Λαμπράκης, Ρίννης, Σ. Ιβάντσος, Σαλεμής, κ. Λύκος, Τσούπρας, Γεωργίου. (Μπενίσης, Μητροκώτσας, Σ. Λύκος, Ε. Κόρδη, Καλαβρής, Μπασούκος, Ντούρμας).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ Α (Αντώνης Καπνίσης): Αναστασιάδης, Νικολάου, Γιαλός, Χατζής, Μαρνόπουλος, Πολυκαρπίδης, Οικονόμου, Βουρδάνος, Ταυρής, Κισσούρας, Παπαδόπουλος. (Τρεμούλης, Γιαννής, Πάττας, Μηλιός, Κρινάς).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (5/12/2020)

eviasports

Ταμυναϊκός: Απόκτηση-επιστροφή Γ. Σίμωση

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (22/5/2020)

eviasports