-->
BLOGS EVIASPORTS.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Θανάσης Κούτος: Ο Μάιος δειγματίζει… ο Ιούνιος αποφασίζει!

Με τον Θανάση Κούτο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Στη χώρα της μούντζας και του ρε!

 

 

Ο Μάιος δειγματίζει…

ο Ιούνιος αποφασίζει!

Η ισοπαλία των ποδοσφαιρικών ομάδων Μοσχάτου και Άργους στους αγώνες διαβάθμισης για την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων, σ’ αυτό το σύντομο και ιδιότυπο πρωτάθλημα των επτά αγωνιστικών προφανώς ευνόησε το δικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Α.Ο. ‘Χαλκίς’ και παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τ’ ‘Άσπρα Σπίτια’ της προηγούμενης Κυριακής, διατηρεί την συνύπαρξη του με άλλους συνδιεκδικητές στην πρώτη προνομιούχο τριάδα.

Η εμφάνιση της Χαλκιδαϊκής ομάδος και βέβαια το ανεπιτυχές ισόπαλο αποτέλεσμα σαφώς προβλημάτισε τους υπεύθυνους της τοπικής ομάδος, αφού η ‘έδρα’ και κατά την διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου αποτέλεσε ‘Αχίλλειο πτέρνα’ για την ομάδα της πόλης μας, συνεχίζει με τους αγώνες μπαράζ, με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας να τείνει να μετατραπεί σε χρόνιο, υποτροπιάζον και ενδογενές αγωνιστικό πρόβλημα, απειλητικό για την γενικότερη πορεία και πρόοδο του συλλόγου.

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές για την εκτίμηση των προγνωστικών, σίγουρα δεν αποτελούν ικανό δείγμα προβλεψιμότητας, αφού κάθε πιθανή βαθμολογική απώλεια των υποτιθέμενων φαβορί, μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκές, με απρόβλεπτες εξελίξεις για την συνέχεια.

Ο Α.Ο. ‘Χαλκίς’ μπορεί να διεκδικήσει και είναι μέσα στις δυνατότητες του, η κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων προνομιούχων θέσεων, παρά την συρρίκνωση του ποδοσφαιρικού μεγέθους του, αναφορικά με την πορεία του τρεις τελευταίες δεκαετίες. Σίγουρα όμως ένας εκ των τριών Μοσχάτου, Άργους και Χαλκίδας, θα πρέπει να παλέψει σκληρά και με τον εκπρόσωπο της Βοιωτίας Κυπαρισσό Αντίκυρας, που έχει δείξει ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυναμικό και προφανώς υπολογίσιμο ποδοσφαιρικό συγκρότημα.

Όμως το ποδοσφαιρικό γεγονός αυτής της αγωνιστικής, που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των Ευβοέων γενικότερα φιλάθλων, είναι η ποδοσφαιρική συνάντηση των δευτεραθλητών της Β’ Τοπικής, για μια θέση στην μεγάλη τοπική κατηγορία, μεταξύ της αναγεννημένης ομάδας των Αλατσάτων και αυτής του Σταυρού ενισχυμένης και με παίκτες του άλλοτε πανίσχυρου Ηρακλή Ψαχνών, συνάντηση για την οποία έχει ορισθεί το γήπεδο Ν. Αρτάκης.

Ο μήνας Μάιος εκπνέει ημερολογιακά, όμως ‘φουντώνει’ το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αφού η πορεία και η έκβαση της τελικής προσπάθειας των Χαλκιδέων, συμπαρασύρει τις τύχες ομάδων των δύο πρώτων τοπικών κατηγοριών, περιορίζοντας ή αυξάνοντας τις απώλειες γι’ αυτές, χωρίς εκ των πραγμάτων να μπορούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο… ν’ αποφύγουν τα ‘απόνερα’ που αναπόφευκτα θα προκαλέσει η τελική προσπάθεια του Α.Ο. ‘Χαλκίς’ και των άλλων έξι εκπροσώπων ΕΠΣ για την αναβαθμισμένη ως λέγεται Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ. Δημητρίου: Και επίσημα στην τεχνική ηγεσία της Αιδηψού!

Κώστας Λαγός

Κύπελλο Ελλάδας: Αρτάκη-ΠΑΟ Βάρδας 0-0 (ημίχρονο)

Κώστας Λαγός

Γ. Μπόκαρης: ‘Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας’

Κώστας Λαγός
-->