Δεν τα κατάφερε η ΑΕΕΠ Χαλκίδας στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων που γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού, χάνοντας από τη Νικόπολη Πρέβεζας με 55-37.
Η ομάδα της Σπυροπούλου, που η φετινή πορεία της είναι αναμφίβολα επιτυχημένη, μπήκε πολύ καλά στο ματς και προηγήθηκε ακόμα και με 12 πόντους διαφορά δείχνοντας να ελέγχει το ματς.
Με την πρώτη περίοδο όμως, η ομάδα της Πρέβεζας άνοιξε την άμυνα της σε όλο το γήπεδο και με ζον πρες έφτασε σε αρκετά κλεψίματα και εύκολα καλάθια σε αιφνιδιασμούς, κλείνοντας το πρώτο μέρος μπροστά με 20-25.
Στο ίδιο τέμπο και το υπόλοιπο του αγώνα, με την Νικόπολη να ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς φτάνοντας στη νίκη με τελικό σκορ 37-55.
Διαιτητές: Χουγιάζος-Καραμπιτσάκος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-9, 20-25, 31-46, 37-55.
ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σπυροπούλου): Δούκα, Ρωμανού, Μουργιά 2, Χουλιαρά Αικ. 6, Ανδρούτσου, Φραντζέσκου, Σαμαντά 9, Μήτρογλου, Ροποτού 2, Μουρατίδη 8 (2), Μαδαρού 4, Χουλιαρά Δ. 6 (1).
ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Αντύπας-Σταμάτη): Μπάμπη 5 (1), Ρεμέντζα, Λιάλιου 17 (1), Κωστή 16, Σουλιώτη, Ντάτσα-Μαστρογιάννη, Γκοράτσα, Παππά 2, Μπάκα, Φλώρα-Καχριμάνη, Μικρούλη 15 (1), Τούση.
Δείτε τις φωτογραφίες του Άγγελου Αγαπητού απ’ τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.
Πηγή: stereabasket.gr
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς