EVIASPORTS.GR ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ17): Επικράτηση μετά από 120′ στα πέναλτι! (Εύβοια-Κέρκυρα 3-0 (πέν., κ.δ. & παρ.: 1-1))

Η Εύβοια επικράτησε της Κέρκυρας με 3-0 στα πέναλτι (κ.δ. & παρ.: 1-1) για τη δεύτερη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι Κερκυραίοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιάρου (το κέρδισε ο Βρεκάι). Μουδιασμένη απ΄το γκολ που δέχτηκε η Εύβοια, σταδιακά πήρε την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία ως το 38′, οπότε και ο Σκριβάνος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε 1-1, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα οι Ευβοιώτες είχαν μια καλή στιγμή αρχικά με σουτ που επιχείρησε ο Λαλακός (απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο), ενώ στην επαναφορά η τελική προσπάθεια του Ζαχαριάδη, πέρασε ψηλά άουτ. Στην επανάληψη οι Ευβοιώτες συνέχισαν να υπερέχουν και είχαν στο 58′ σέντρα-σουτ με τον Συκά που πέρασε κόρνερ (δεν μπόρεσε από κοντά ο Τσεμπελίκος να ‘τσιμπήσει’ την μπάλα) και ακολούθησαν σουτ με Αργυρίου (65′: μακρινό σουτ πάνω από αριστερή συμβολή δοκών Σαμοΐλη), Πετράκη (68′: σουτ έξω από ημικύκλιο μεγάλης περιοχής που πέρασε δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι Σαμοΐλη) και Πέτσα (69′: σουτ μέσα από περιοχή που έφυγε άουτ), με το ματς τελικά να οδηγείται στην παράταση, όπου σαφέστατα η κούραση είχε επηρεάσει τους παίκτες των δύο ομάδων, που συντέλεσε στο να μη γίνει κάτι αξιοσημείωτο επιθετικά. Έτσι και το ματς του Κ17 οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου οι Ευβοιώτες με πρωταγωνιστή τον Αλωπούδη (απέκρουσε και τρία πέναλτι των αντιπάλων), επικράτησαν 3-0, μετά από μόλις έξι χτυπήματα!

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι

  1. Μωραΐτης 0-0 (απέκρουσε ο Αλωπούδης)
  2. Σκριβάνος 1-0
  3. Μέξας 1-0 (απέκρουσε ο Αλωπούδης)
  4. Γροντής 2-0
  5. Κρητικός 2-0 (απέκρουσε ο Αλωπούδης)
  6. Μαρνέζος 3-0

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολακίδης (Αθηνών)/Ανδρέου (Αθηνών)-Βαμβακάς (Αθηνών).

ΓΚΟΛ: 38′ Σκριβάνος-2′ Τσιάρος.

ΕΥΒΟΙΑ (Αργύρης Μαστραγγελής-Παναγιώτης Κοντογιάννης): Αλωπούδης, Συκάς (81′ Ι. Γίγας), Σκριβάνος, Βράκας (46′ Κουτουλής), Γροντής, Αργυρίου, Ζαχαριάδης (81′ Βελής), Ζαχαράκης (25′ Λαλάκος λ.τ.), Τσεμπελίκος (108′ Α. Συνοδάκης), Πετράκης, Πέτσας (108′ Μαρνέζος).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σπύρος Αλαμάνος): Σαμοΐλης, Τόμπρος (67′ Βρυώνης), Λέσι (102′ Κοσκινάς), Μαρίτσας, Παληοχώρης, Μπουρδούβαλης (64′ Κρητικός), Βρεκάι (106′ Μπάλος), Γαρδικιώτης, Μέξας, Τσιάρος, Βαγγγαλάτης (53′ Μωραΐτης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (14/6/2020)

eviasports

Α’ ΕΠΣΕ: Παντριαδικός-Καλοχώρι/Παντείχι 0-0

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο (22-23/10)

Κώστας Λαγός