EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: Επίσκεψη Τ. Μπαλτάκου στη Χαλκίδα (photos)

Τη Χαλκίδα επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, την Πέμπτη 5/5, προκειμένου να συναντηθεί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΕ. Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη και στα γραφεία της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης, κάνοντας σύντομο χαιρετισμό, παρουσία και παραγόντων ευβοϊκών ομάδων που βρίσκονταν εκεί για την κλήρωση των μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού της Β’ ΕΠΣΕ.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΕ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, σε πολύ καλό κλίμα, με τον κ. Μπαλτάκο, ανταλλάσσοντας απόψεις για διάφορα θέματα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ, αλλά και ειδικότερα τέθηκαν ζητήματα και προβλήματα του ευβοϊκού ποδοσφαίρου (σχετικά και με τη γεωγραφική ιδιαιτερότητα της Εύβοιας, με τις αρκετά μεγάλες μετακινήσεις σωματείων για την πραγματοποίηση αγώνων) και ευρύτερα του ερασιτεχνικού.

Μετά την επίσκεψη του κ. Μπαλτάκου στα γραφεία της ‘Ένωσης’, ακολούθησε η κλήρωση των μπαράζ της Β’ Τοπικής. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΕ, όπου συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα για το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την επίσκεψη του Τ. Μπαλτάκου στη Χαλκίδα, την κλήρωση των μπαράζ της Β’ ΕΠΣΕ και τη συνεδρίαση του ΔΣ της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (27/11/2019): Αρτάκη-Μακρυκάπα 1-0 (photos+video)

Μιχάλης Πράσινος

1963: Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας υποδέχεται την ΑΕΚ των Νεστορίδη-Παπαϊωάννου

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αφράτι-Απόλλων Παραλίας 1-0

Παναγιώτης Βαρσαμάς