EVIASPORTS.GR ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Απολλωνίδες Ερέτριας: Γιορτινό φινάλε περιόδου! (photos)

Με γιορτινό τρόπο ολοκλήρωσαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι Απολλωνίδες Ερέτριας, κόβοντας την πίτα για τη νέα χρονιά και τιμώντας δύο ξεχωριστές προσωπικότητες της ομάδας, την Παρασκευή 6/5 στο ξενοδοχείο ‘Άρτεμις’ στη Βάθεια.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος Χρήστος Μπαρόλας, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Πετρογιάννης και ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Μπιμπίκας, που στάθηκαν στον μεταβατικό χαρακτήρα που είχε η φετινή σεζόν για την ομάδα τους, προσδοκώντας ότι στο άμεσο μέλλον οι Απολλωνίδες μπορούν να επιστρέψουν στο ανταγωνιστικό επίπεδο του παρελθόντος. Βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιρίστριες Μαρία Σταματάκου και Μαρία Κολοβού (που ήταν και η τυχερή στην κοπή πίτας, βρίσκοντας το φλουρί), για την προσφορά τους στο γυναικείο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον σύλλογο της Ερέτριας, που συνεχίζουν να έχουν πολυδιάστατη παρουσία, αποτελώντας πρότυπο για τις νεότερες αθλήτριες των Απολλωνίδων. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας.

Χρήστος Μπαρόλας: ‘Κάποια προβλήματα που είχε το σωματείο μας ξεπεράστηκαν. Το κομμάτι των αποτελεσμάτων και της βαθμολογίας για μας δεν ήταν αυτό που είχαμε σαν προτεραιότητα για τη φετινή σεζόν, αλλά να παίξουν τα κορίτσια και ειδικά τα πιο νέα ποδόσφαιρο και να το χαρούν. Είναι μια σημαντική μέρα για την ομάδα μας, γιατί θα τιμήσουμε δύο παίχτριες, δύο κυρίες, που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στις Απολλωνίδες, από τότε που ιδρύθηκαν. Η ομάδα παραμένει όπως έχει. Θα δυναμώσει και θα πάμε πολύ καλύτερα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, υγεία, επιτυχία και στο σχολείο και σε ό,τι άλλο κάνετε, αλλά ο αθλητισμός πάνω απ’ όλα!’.

Γιάννης Πετρογιάννης: ‘Παρόλο που ποτέ δεν ήμουνα ο αθλητικός τύπος ή ο αθλητής ή ο οτιδήποτε αυτό σημαίνει, αποφάσισα να μπω στη διοίκηση της ομάδος για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου, όπως μπορώ και όπως ξέρω. Θα αναφερθώ στα προηγούμενα χρόνια και στις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα διοικητικά, τις οποίες ευτυχώς ο πρόεδρος Χρήστος Μπαρόλας με τη βοήθεια του προπονητή Νίκου Μπιμπίκα, κατάφεραν να τα ξεπεράσουν. Η ομάδα έχει μπει διοικητικά σ’ έναν καλό δρόμο, αρά απ’ αυτόν τον τομέα θεωρώ ότι από δω και πέρα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουν λυθεί πια όλα αυτά τα γραφειοκρατικά θέματα της ομάδας, που αμέλησαν παλαιότερες διοικήσεις να διεκπεραιώσουν, ως είχαν υποχρέωση. Ο νόμος είναι σαφής και κάποια πράγματα πρέπει να είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο νόμος. Θα πω κάποια πράγματα στα κορίτσια τα μικρά, για να τ’ ακούσουν οι μπαμπάδες και οι μαμάδες. Κορίτσια ο αθλητισμός δημιουργεί υποχρεώσεις και ευθύνες, ο αθλητισμός δεν είναι εύκολος, αλλιώς θα ήμουνα κι εγώ αθλητής, προτιμώ την καρέκλα! Η ηλικία σας είναι τέτοια που εκτός απ’ τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που σας δημιουργεί ο αθλητισμός, έχετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και απέναντι στο σχολείο. Αυτά με κάποιον τρόπο θα πρέπει να τα συνδυάσετε και θα πρέπει να τηρήσετε ένα πρόγραμμα προπονητικό για το οποίο υπεύθυνος είναι ο κ. Μπιμπίκας. Εάν δεν το τηρήσετε δεν θα πάτε εκεί που θέλετε. Θα πηγαίνετε απλά να παίζετε. Ο σκοπός όμως της ομάδας δεν είναι να πηγαίνετε απλά να παίζετε, ο σκοπός της ομάδας είναι να πάει καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο καλύτερα, αυτό εξαρτάται από εσάς. Προφανώς σχεδόν όλες είσαστε μικρές. Μετά από 1-2-3 χρόνια που θα δυναμώσετε θα είσαστε και πολύ καλύτερες, αλλά η πιστή τήρηση του προγράμματος του προπονητικού πρέπει υφίσταται. Οπότε θα πιέσετε λίγο τους μπαμπάδες και τις μαμάδες να σας βοηθήσουν σ’ αυτό το κομμάτι. Να σας δημιουργήσουν τον χρόνο και τον τρόπο για να το καταφέρετε’.

Νίκος Μπιμπίκας: ‘Πάλι συναντηθήκαμε. Πιστεύω ότι στην καινούργια σεζόν να είμαστε πάντα με υγεία, να εξαλειφθεί ο κορονοϊός. Η ομάδα αυτή, οι Απολλωνίδες, από το 2014 μέχρι σήμερα το 2022 έζησε χαρές, λύπες, ανόδους, καθόδους, αλλά το αίσθημα ευθύνης που υπάρχει πρέπει να ισχυροποιηθεί. Εγώ θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί όσο κι αν ήταν δύσκολη η φετινή περίοδος για την ομάδα, πιστεύω ότι όλες σας προσπαθήσατε με το παραπάνω. Ευχαριστώ την αρχηγό μας την Μαρία Σταματάκου αλλά και την Μαρία Κολοβού, που βοήθησαν τα μέγιστα και πιο πολύ βοήθησαν εσάς για να ανταπεξέλθετε στον αγωνιστικό τομέα. Για μένα και η κ. Σταματάκου και η κ. Κολοβού, όσο θα είμαι προπονητής στην ομάδα, θέλω να είναι κοντά στις Απολλωνίδες. Και θα είναι κοντά στην ομάδα. Δεν θα φύγουν απ’ την ομάδα. Με την ενίσχυση την οποία θα κοιτάξουμε να κάνουμε στην καινούργια σεζόν, πιστεύω ότι θα έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και οι λύσεις θα βρεθούν. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε φέτος. Υγεία, καλή πρόοδο και εύχομαι και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας’.

Μαρία Σταματάκου: ‘Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όλα, τη διοίκηση και όλες τις προηγούμενες διοίκησεις, τα κορίτσια όλα όσα έχουνε περάσει απ’ το 2014 μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα απ’ την καρδιά μου’.

Μαρία Κολοβού: ‘Ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου σε όλους και κυρίως τα κορίτσια εδώ, όλες τις μικρές κοπελίτσες, που δώσανε μεγάλη μάχη. Μπράβο σας κι αυτή τη βράβευση την αφιερώνω σε εσάς’.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την εκδήλωση των Απολλωνίδων Ερέτριας, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξεκίνημα για ΑΟΝΑ με στόχους πρωταγωνιστικούς! (photos)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (10/12/2011): Καστέλλα-ΑΕ Χαλκίδας 1-1

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (29/11/2020)

eviasports
-->