Β΄ ΕΠΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Αρτεμησιακός: ‘Απαιτούμε την άμεση δρομολόγηση της Κανδηλίας οδού’

Ανακοίνωση του Αρτεμησιακού, σχετικά με την ‘Κανδηλία οδό’:

‘Η ομάδα μας ανήκει, ως γνωστόν, στην Βορειοδυτική ενότητα των αστικών κέντρων της Βόρειας Εύβοιας, η οποία παρά τα ιδιαίτερα φυσικά της κάλλη και τις πρωτογενείς παραγωγικές δυνατότητές της, βυθίζεται στο μαρασμό και την εσωστρέφεια, εξ’ αιτίας του απαράδεκτου οδικού δικτύου εξυπηρέτησής της.

Η περιπετειώδης οδική σύνδεση με την πρωτεύουσα Χαλκίδα και περαιτέρω με την Αττική, αποτελεί τον κύριο ανασταλτικό παράγοντα ανάπτυξης παραγωγικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, ενώ σηματοδοτεί, σαφώς, παράμετρο κινδύνου για την ίδια μας τη ζωή, όταν η διακομιδή των ασθενών στο νοσοκομείο Χαλκίδας καθίσταται αδύνατη εξ’ αιτίας των συχνών ακραίων καιρικών συνθηκών.
Η κατασκευή του παραλιακού οδικού άξονα, σύνδεσης της πρωτεύουσας Χαλκίδας και της περιοχής μας, αποτελεί πάγιο και πάνδημο αίτημα των κατοίκων, διότι θα αποκαταστήσει την επί δεκαετίες αδικαιολόγητη παράληψη της Πολιτείας για την ολοκλήρωση αυτού του δρόμου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μας και θα ανοίξει τον δρόμο προς τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη.

Η καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, επέτεινε περαιτέρω τα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα της περιοχής.

Η υπομονή και η αξιοπρέπεια των συμπατριωτών μας βάλλεται βάναυσα, όταν εξουσιοδοτημένες από την κυβέρνηση ομάδες ξένων εργολάβων, προτείνουν ανερυθρίαστα οδικές λύσεις εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων, κυρίως, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα της ανάγκες των κατοίκων της πολύπαθης περιοχής μας.

Τασσόμενοι με την πάνδημη απαίτηση των κατοίκων, απαιτούμε την άμεση δρομολόγηση της Κανδηλίας οδού, διότι αποτελεί την λογική, σύντομη, οικονομική και ασφαλή σύνδεση της περιοχής μας με την κεντρική Εύβοια.

Καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια Αρτεμισίου και Ασμηνίου, τον Δήμαρχο, καθώς και τις επαγγελματικές και πολιτιστικές ενώσεις, να αναλάβουν άμεσες πρωτοβουλίες για την πραγματοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ν. Τζώρτζογλου για Θ. Ζαγοράκη: ‘Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, είναι όμως το μόνο ρεαλιστικό βήμα αρκεί να τον αφήσουν’

eviasports

‘Σκουντέρι 2019’ την Κυριακή 12/5

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (27/11/2011): Κόρινθος-Κύμη 1-0

eviasports
-->