EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Έκανε το χρέος του (Ταμυναϊκός-Απόλλων Ερέτριας 2-1) (photos)

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Ερέτριας, στο ρίξιμο της αυλαίας (26η αγωνιστική) της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Αλιβερίου έκανε το καθήκον της και ολοκλήρωσε μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν με 62 βαθμούς, όμως το αποτέλεσμα στην Κάρυστο δεν ήταν το επιθυμητό για τον Ταμυναϊκό, που τελικά έμεινε δεύτερος και στο -1 απ’ τον πρωταθλητή ΑΟ Χαλκίς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 26′ να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ απ’ τον Σταματάκο με ‘κομπίνα’, που πάσαρε μέσα στην περιοχή για τον Ρούσσο, εκείνος έβγαλε κοντινή σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Λάζρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ‘απαντήσουν’ γρήγορα και στο 29′ είχαν δύο διαδοχικά σουτ με Κοτρογιάννη και Βογιατζή, τα οποία απέκρουσε ο Κ. Μπασινάς, παραχωρώντας τελικά κόρνερ. Στη συνέχεια ενέτειναν τις προσπάθειες τους για ισοφάριση πριν την ανάπαυλα και στο 44′ είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Β. Αναστασίου ο Βρέττος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Τελικά το 1-1 ήρθε στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης, όταν μετά από σέντρα του Σταματούκου οι ‘Ερετριείς’ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα απ’ την περιοχή τους, που τελικά έφτασε στον Ι. Μώρο, που δεν έχασε την ευκαιρία με σουτ να φέρει το ματς ‘στα ίσα’. Μετά την ισοφάριση επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή και προέκυψαν δύο κόκκινες κάρτες, σε Μ. Αναστασίου και Χιούσκα. Ο Ταμυναϊκός υπερείχε στη συνέχεια προσπαθώντας να βρει και δεύτερο γκολ (και έχοντας το νου και στο ματς της Καρύστου) και τελικά στο 75′ ο Ι. Μώρος -αξιοποιώντας σέντρα του Σταματούκου- με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ για την ομάδα του (παρότι την ίδια ώρα τα νέα δεν ήταν καλά για τους γηπεδούχους, αφού ο ΑΟ Χαλκίς έβαζε και δεύτερο γκολ στην Κάρυστο). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού στο 84′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βεσέλι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Δάλλας-Ρουμπής.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 57′ Μ. Αναστασίου-57′ Χιούσκα, 84′ Βεσέλι.

ΓΚΟΛ: 50′ & 75′ Ι. Μώρος-26′ Λάζρι.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Βογιατζής (62′ Μπράχα), Βρέττος, Σταματούκος, Ι. Μώρος (86′ Πέππας), Κοτρογιάννης (87′ Μανδράκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Κ. Μπασινάς, Ρούσσος, Μ. Καρλατήρας, Βελαέτης (86′ Μορφούλης), Λ. Καρλατήρας, Χιούσκα, Βεσέλι, Λάζρι, Τόρα (89′ Τρεγκάι), Σταματάκος, Αντζέλι.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ14 ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ολυμπιακός Χαλκίδας/Νεάπολη-Δόξα Διρφύων 0-6 (photos)

Κώστας Λαγός

ΑΕ Χαλκίδας: Πρόγραμμα φιλικών-έναρξη προετοιμασίας στις 7/8

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αιγέας Πετριών-Άρτεμις Αγίου Γεωργίου 3-0

Κώστας Λαγός