Η Καστέλλα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δόξα Προκοπίου, για τη 18η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ Τοπικής.
Ο ΑΠΟΚ άνοιξε το σκορ στο 66′ με τέρμα του Σοφούλη, με τους ‘μαυραετούς’ να φτάνουν στην ισοφάριση στο 87′, χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάλλιαρη. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα. Απ’ τη μεριά της ομάδα του Προκοπίου, στοχεύει στην αποφυγή της τελευταίας βαθμολογικής τριάδας (βρίσκεται στο +5 από Κήρινθο που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και Ευβοϊκό Γουβών και στο +6 από την ΟΠΑ Αιδηψού που επίσης έχει αγώνα λιγότερο).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Μπούρικας-Ακριώτης.
ΓΚΟΛ: 66′ Θ. Γραμματικόγιαννης-87′ Μάλλιαρης.
ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τάκης Σπυρόπουλος): Νικολάου, Καλογιάννης, Κίτρας, Κουβούσης, Θ. Γραμματικόγιαννης, Σίμωσης, Γ. Παπαδόπουλος, Στούπας, Γαρόπουλος (27′ Μεϊμέτης), Τσούμαρης, Τσιαούσης.
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Μπίλας, Γ. Περήφανος, Καρατζάς, Π. Γερογιάννης, Σοφρώνης, Λασκαρίδης (61′ Σοφούλης), Δ. Γερογιάννης, Μάλλιαρης, Δανέλης, Τριάντης, Μπίρμπας (71′ Τσούτσικας).
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!