Το ΓΕΛ Βασιλικού επικράτησε με 2-0 σετ του ΓΕΛ Καρύστου και έτσι προκρίθηκε στην ημιτελική φάση των σχολικών αγώνων βόλεϊ κοριτσιών.
Οι Βασιλικαριώτισσες ξεκίνησαν πιο δυνατά, παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα έξι πόντων (3-9), όμως το λύκειο της Καρύστου έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας στον πόντο (10-11). Κάπου εκεί, με ηγετική μορφή και πάλι την Κατερίνα Κορρέ, το λύκειο του Βασιλικού κατάφερε να ‘χτίσει’ και πάλι σημαντική διαφορά, που έφτασε ως τους οκτώ πόντους (13-21), με το μαχητικό συγκρότημα της Καρύστου (στερήθηκε τη λίμπερο του Μούργου) να επιχειρεί άλλη μια ‘επιστροφή’, μειώνοντας όμως ως το -3 και ‘σπάζοντας’ τρία σετ μπολ του λυκείου του Βασιλικού, που τελικά κατέκτησε το σετ. Στο δεύτερο σετ τα δύο λύκεια πήγαιναν πόντο-πόντο ως και περίπου τα μέσα του. Στη συνέχεια το λύκειο Βασιλικού με επτά ‘αναπάντητους’ πόντους δημιούργησε ισάριθμη διαφορά (10-17) και χωρίς άγχος έφτασε τελικά στην κατάκτηση του σετ, που του έδωσε τη νίκη-πρόκριση.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Ντεγιάννης/Τριανταφύλλου-Περσίδης.
ΣΕΤ: 21-25, 17-25.
ΓΕΛ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Χρήστος Χαλίτσιος): Μούτση, Γ. Μακρή, Καραμπουρνιώτη, Μ. Μακρή, Πολίτη, Κοκοκύρη – Αθανασίου, Μπόκαρη, Αλεξανδρή, Βενιζέλου, Κανατά, Μπερέτη.
ΓΕΛ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Θωμάς Γκότσης): Ταραμά, Μπέτσα, Αναστασίου, Χαρίτου, Κορρέ, Στογιάννη / Νερούτσου – Γανωτή, Παπαγεωργίου, Τσικούνα, Νόγια, Τόγια.
Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!