EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Αυλωνάρι-ΑΟ Χαλκίς 1-5

Ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε 5-1 στο Αυλωνάρι την τοπική ομάδα, για την 21η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδόσφαιρου.

Οι ‘νερατζούρι’, που διατήρησαν την απόσταση του +3 απ’ τη Μακρυκάπα και του +4 απ’ τον Ταμυναϊκό, άνοιξαν το σκορ πέμπτο λεπτό με σουτ του Σπανού, με τον Ν. Μαστροκώστα να διπλασιάζει τα γκολ τους στο 27′. Ο Γκιόκας αξιοποίησε μπαλιά του Σπανού και ολοκλήρωσε επιτυχημένα φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για το 0-3 στο 52′. Ο ΑΟΑ, που είχε προηγούμενα και εκείνος κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρει, μείωσε 1-3 στο 62′ με σουτ έξω από την περιοχή του Γκιούλι. Ο ΑΟΧ, που έμεινε στο 68′ με δέκα παίκτες (αποβολή Καραχάλιου για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης), έφτασε στο 72′ στο 1-4, χάρις στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκιόκα (εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος των γηπεδούχων), ενώ στο 87′ ο Ζαχαριάς, ως τελικός αποδέκτης αντεπίθεσης, με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Δελχάς-Αλεξίου.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 68′ Καραχάλιος.

ΓΚΟΛ: 62′ Γκιούλι-5′ Σπανός, 27′ Ν. Μαστροκώστας, 52′ & 72′ Γκιόκας, 87′ Ζαχαριάς.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Κόκκος, Ξυράφης, Παππάς, Χ. Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Σολάκου, Κατσούλας, Ρουμπής, Ηλίας, Τσιάκος. (Μάλλιος, Α. Πόγκας, Κ. Πόγκας, Ν. Κούκης, Γκιούλι, Μπάρντι, Ντάικο).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Κώστας Χατζέλης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Τζάβρας, Ζουλιώτης, Σπυράκης, Καραχάλιος, Σπανός, Ν. Μαστροκώστας, Γκιόκας. (Τρεπεκλής, Ζαχαριάς, Μετοχιάτης, Βασιλείου, Σακκάς, Χαλιώτης, Ι.Κ. Τσολάκος, Ι.Θ. Τσολάκος, Λούκας).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Ληλαντίου/Σχολή Ολυμπιακού: Διοργάνωσε τους Χριστουγεννιάτικους ‘Αγώνες Αγάπης’ (photos)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (5/1/2014): Καρδίτσα-ΑΟ Χαλκίς 1-1

eviasports

ΑΟ Δύστου: Τρεις προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό

Κώστας Λαγός