Ο Ατρόμητος Βασιλικών κέρδισε στην Κήρινθο την τοπική ομάδα 1-0, για τη 17η αγωνιστική του ομίλου του βορρά της Β’ ΕΠΣΕ.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή: στο 30′ για τους γηπεδούχους ο Ραβανός από καλή θέση πλάσαρε άουτ, ενώ στο 40′ ο Αναστασίου είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Αλεξίου, που απέκρουσε. Συνέχισε να είναι αμφίρροπο το παιχνίδι και στην επανάληψη, με την Κήρινθο να έχει στο 70′ οριζόντιο δοκάρι με τον Ραβανό και την ομάδα των Βασιλικών να φτάνει στο γκολ που της χάρισε στη νίκη, πέντε λεπτά μετά, με πλασέ του Σταματούλα. Ο Ατρόμητος με τη νίκη του αυτή φαίνεται να ‘κλείδωσε’ οριστικά την παραμονή, για την οποία θα συνεχίσουν να μάχονται και στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές οι γηπεδούχοι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούρικας/Νέγρης-Αντωνίου Γ.
ΓΚΟΛ: 75′ Σταματούλας.
ΚΗΡΙΝΘΟΣ (Μιχάλης Πάνου): Αλέξιου, Εμμανουήλ (85′ Θωμάς), Α. Μόσχου (62′ Σταματέλος), Σίμος, Ε. Μόσχου, Σταματέλος, Καμπούρης (89′ Σταματίου), Μπαλατσός (89′ Σεφέρης), Ισαλλάρι, Τζανής (62′ Τσώτος), Ραβανός.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Σωκράτης Πολίτης): Μ. Αντωνίου, Κρυσταλόγιαννης, Καρατζάς, Δ. Αντωνίου, Ι. Μιχαλόπουλος, Σταματούλας, Αναστασίου (50′ Λαδογιάννης), Γεροκωνσταντής, Β. Γαβριήλ, Χ. Γαβριήλ, Τσιβίκας (89′ Φεργαδής).
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς