EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ16 ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Λήλας Βασιλικού-Αθλόπολις 1-5

Η Αθλόπολις κέρδισε 5-1 τον Λήλαντα Βασιλικού, για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 ‘Αναγνώστου Ιωάννης’.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν γρήγορα 0-2, με τέρματα στο 9′ του Στουρνάρη και στο 13′ του Καραχάλιου, που σκοράρε ξανά στο 31′, κάνοντας το σκορ 0-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης, μειώνοντας 1-3 στο 44′ με τον Σαμαρτζή όμως η Αθλόπολις βρήκε και τέταρτο γκολ στο 56′ με τον Ζέρβα, ‘κλειδώνοντας’ ουσιαστικά το ‘τρίποντο’, με τον Στουρνάρη να βάζει και εκείνος δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 64ο λεπτό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννου/Δούκας-Ντόβολης Ε.

ΓΚΟΛ: 44′ Σαμαρτζής-9′ & 64′ Στουρνάρης, 13′ & 31′ Καραχάλιος, 56′ Ζέρβας.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Βαγγέλης Τριανταφύλλου): Χατζάκης, Γκούτε, Λύκος, Σιάνος, Κουτλάκης, Φραντζής, Λιγκώνης, Τζαχόλλι, Μποχωρίτης, Σαμαρτζής, Ορχανίσι. (Κροκόδειλος).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Γιάννης Βάρκας): Στυλιάρας, Μπαλατσός, Παπανέστης, Σκύλαρης, Δεμερτζής, Βλάχος, Ζέρβας, Πολυκαρπίδης, Νταλιάνης, Στουρνάρης, Καραχάλιος. (Χατζής, Φραγκίσκος, Παπαδόπουλος, Γιαλός, Λιάσκος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Απόλλων Ερέτριας (livestreaming)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (26/3)

eviasports

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ16): Οι κλήσεις για τον αγώνα με Αργολίδα (19/2)

Κώστας Λαγός