EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πισσώνας-Ρομαϊκός 3-1

Ο Πισσώνας κέρδισε 3-1 τον Ρομαϊκό, για τη 15η αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ Τοπικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τέρμα του Λ. Μήτρου. Η ‘Φορτούνα’, που αύξησε την απόσταση στο +9 απ’ το σημερινό αντίπαλο της και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β’ Τοπική, αντέδρασε γρήγορα. Ισοφάρισε στο 6′ με τον Τομαρά και δύο λεπτά μετά ο Καρράς ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ (2-1). Με γκολ του Τσαλμά στο 89′ οι γηπεδούχοι ‘σφράγισαν’ την επιτυχία τους. Ο αγώνας διακόπηκε στο 89′, έπειτα από γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων. Στο χρονικό σημείο της διακοπής υπήρξε εκτεταμένη ρίψη αντικειμένων (μπουκάλια νερό και πέτρες) από φιλάθλους του Ρομαϊκού. Κατόπιν κλήθηκε η αστυνομία, για την αποκατάσταση της τάξης. Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι έπειτα από μισή ώρα και τελικά ολοκληρώθηκε κανονικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Καμπούρης Τ.-Καραδήμος.

ΓΚΟΛ: 6′ Τομαράς, 8′ Καρράς, 89′ Τσαλμάς-3′ Λ. Μήτρου.

ΠΙΣΣΩΝΑΣ (Θανάσης Τζάθας): Γιαμάς, Ε. Τρίκκας, Παύλου, Μακρής, Π. Τρίκκας, Τομαράς, Ξουρίκης, Καρράς, Γιαννουκάκος (65′ Τσαλμάς), Σταθαράς (75′ Λύρας), Τσεκούρας (46′ Σιαράπης).

ΡΟΜΑΪΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρής): Σ. Στάθης (46′ Χ. Λουκάς), Χ.-Β. Νικολάου (46′ Γ. Νικολάου), Π.-Θ. Λιατύφης, Γ. Παριανός, Ν. Μήτρου, Π. Καλαμιώτης, Π.Ι. Νικολάου (65′ Ν. Κατσαρής), Δ. Μήτρου, Λ. Μήτρου, Γ. Λιατίφης, Δ. Νικολάου (57′ Ν. Παριανός).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής Ψαχνών: Δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Κώστας Λαγός

ΑΟΝ Αρτάκης: Με τη φιλοδοξία του πρωταγωνιστή στη ΓΣ!

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Απόλλων Παραλίας-ΑΟ Χαλκίς

Κώστας Λαγός