EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Προποντίδα-Ληλάντιο 6-1

Η Προποντίδα επικράτησε απέναντι στο Ληλάντιο με σκορ 6-1, για την 15η αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Β’ Τοπικής.

Η ‘Μπάρτσα’ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι απ’ το ξεκίνημα του, με στόχο να κυριαρχήσει και πιέζοντας ασφυκτικά, απειλώντας για πρώτη φορά στο 4′ με σουτ του Γκιόσι που πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Θ. Πάλλης επιχείρησε δυνατό σουτ, με τον Κόκκινο να απομακρύνει σε κόρνερ. Πρώτη καλή στιγμή και για την ΑΕΛ στο 11′, με τον Στεργίου να προσπαθεί να σκοράρει με δυνατό σουτ, που όμως δεν βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Γκιόσι να πλασάρει πάνω απ’ τα γκολπόστ, ενώ στο 23′ δυνατό σουτ του Λάμτσε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Τελικά η Προποντίδα άνοιξε το σκορ στο 24′, με κεφαλιά του Κούτρα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσαυλή. Ένα λεπτό μετά ο Γκιόσι έγινε τελικός αποδέκτης συνδυασμού της ομάδας του και με πλασέ ‘έγραψε’ το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κεφαλιά στο 43′ με τον Νικόλαρο (έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κρεμασμένου), που πέρασε άουτ, με τον Λάμτσε να έχει στο 44′ με τελική προσπάθεια που πέρασε άουτ, ενώ λίγο πιο μετά εκτέλεση φάουλ του ίδιου, επίσης δεν βρήκε στόχο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και είχαν στο 47′ σουτ με τον Ν. Μαρτσούκο, που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 54′ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου για την Προποντίδα, με ατομική προσπάθεια του Τσιαμπαλή και σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Κόκκινος. Ο Καπουρίτης προσπάθησε να απειλήσει για την ΑΕΛ με σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γιαννακό όμως να μπλοκάρει άνετη την μπάλα, στο 62′, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν 2-1 στο επόμενο λεπτό, με τον Γκούμα να αξιοποιεί πάσα του Ν. Μαρτσούκου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Εν συνεχεία η ‘Μπάρτσα’ άρχισε να ανεβάζει και πάλι την απόδοση της και αφού στο 75′ το σουτ του Κουτσαυλή κατέληξε έξω, στο 77′ με κοντινή κεφαλιά ο Τσιαρβούλας έκανε το 3-1, ενώ στο 79′ ο Θ. Πάλλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων. Ένα λεπτό μετά η ‘Μπάρτσα’ σκόραρε για τρίτη φορά μέσα σε ένα πεντάλεπτο, με τον Τσιαμπαλή να ‘γράφει’ το 5-1. Στο 84′ ο Σουρτζής σούταρε έξω, έπειτα από ατομική προσπάθεια και πάσα του Παπακωνσταντίνου, που ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό 6-1 στο 87′, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιαπλαούρας/Παππάς-Χασάνδρας.

ΓΚΟΛ: 24′ Κούτρας, 25′ Γκιόσι, 77′ Τσιαρβούλας, 79′ Θ. Πάλλης, 80′ Τσιαμπαλής, 87′ Παπακωνσταντίνου-63′ Γκούμας.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Κώστας Σταματίου): Γιαννακός, Καλλντάνι (46′ Στούπας), Αναγνώστου, Αθανασίου (46′ Τσιαμπαλής), Παπακωνσταντίνου, Λάμτσε, Συνοδάκης (63′ Τσιαρβούλας), Κούτρας, Κουτσαυλής (84′ Σμύρνης), Θ. Πάλλης, Γκιόσι (73′ Σουρτζής).

ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Λευτέρης Λαμπρόπουλος): Κόκκινος, Νικόλαρος (46′ Γκούμας), Νάνος (79′ Σ. Μαρτσούκος), Μάρκου, Ντούρμας, Ματσούκας (84′ Γίγας), Κρεμασμένος, Καπουρίτης, Στεργίου (53′ Μπαρίτας), Τζινάι (46′ Κουρκουλιώτης), Ν. Μαρτσούκος.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ληλάντιο/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αρτάκη 0-4

Κώστας Λαγός

Κ16 ΕΠΣΕ: Ορισμός αγώνων πρωταθλήματος (3,9/12)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (17/4/2011): Απόλλων Ερέτριας-Δροσιά 0-4

eviasports