EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στ. Κατσικογιάννης: ‘Με το ‘3 στα 3′ πήραμε μια μεγάλη ανάσα’

Ο προπονητής της Σκεπαστής Στάθης Κατσικογιάννης μιλά στο eviasports για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του, με νικηφόρο σερί τριών αγώνων.

‘Ευτυχώς με αυτά τα τρία νικηφόρα ματς πήραμε μια μεγάλη ανάσα. Το να κάνεις ‘3 στα 3′ συνεχόμενα, με οποία ομάδα και να παίξεις και παίζοντας μάλιστα με ομάδες που έχουν και εκείνες στόχο να σωθούνε, είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Πήραμε λοιπόν την ανάσα μας στην ομάδα, που απ’ την αρχή της χρονιάς έχουμε προβλήματα, μα με τις φωτιές, μα με τον κορονοϊό, μα με τραυματισμούς, μα με κάποιες απουσίες για διάφορους λόγους. Μετά τον αγώνα της Μακρυκάπας στον πρώτο γύρο, πάνω από 13 παίκτες ποτέ δεν είμαστε. Γι’ αυτό είναι πολύ θετικό που κάναμε το ‘3 στα 3′ και όπως είπα πήραμε μια μεγάλη ανάσα, γιατί το πρόγραμμα τώρα πάλι αρχίζει να γίνεται δύσκολο για μας. Έχουμε λοιπόν το περιθώριο πάλι, έχοντας πάρει αυτούς τους πολύτιμους βαθμούς, για τη δύσκολη συνέχεια. Βέβαια η ποιότητα και το ρόστερ της Σκεπαστής δεν είναι για να σωθεί. Με το ρόστερ που είχαμε στην αρχή η Σκεπαστή δεν είχε κάτι να ζηλέψει απ’ τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Δεν μπορέσαμε να πάμε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ταμυναϊκό, λόγω καιρού και είναι αμφίβολο το τι θα γίνει στο εντός έδρας παιχνίδι μας με τη Δροσιά την Κυριακή, με το γήπεδο μας να έχει 50 πόντους χιόνι’.

Α’ ΕΠΣΕ: Σκεπαστή-Αυλωνάρι 3-0

Α’ ΕΠΣΕ: Σκεπαστή-Λήλας Βασιλικού 4-0

Α’ ΕΠΣΕ: Σκεπαστή-Όλυμπος Γυμνού 2-0

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ. Γκαγκαλούδης: ‘Αν δεν θες να παίξεις, είσαι αντίθετος με την επανέναρξη του αθλητισμού’

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ταμυναί-Κονίστρες 3-3

Κώστας Λαγός

Έξι προπονητές ομάδων Γ’ Εθνικής εκπέμπουν sos για το μέλλον!

eviasports