Δηλώσεις του ‘Ενωσιακού’ προπονητή Αργύρη Μαστραγγελή, μετά το τέλος των αγώνων των μικτών ομάδων Εύβοιας Κ15 και Κ17 με αντίστοιχα συγκροτήματα της Φθιώτιδας, για την πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου των πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.
Για την αγωνιστική παρουσία των μικτών ομάδων Εύβοιας και τις προσδοκίες που υπάρχουν: ‘Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε με προσδοκίες και με μία πολύ οργάνωση τη διοργάνωση αυτή. Απ’ τ’ αποτελέσματα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, μέχρι στιγμής. Και στην Κ15 που έχουμε το απόλυτο, έχουμε μόνο νίκες μέχρι στιγμής και στην Κ17 που έχουμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, μια ισοπαλία και τρεις νίκες και ευελπιστούμε ότι δουλεύοντας σωστά, όπως δουλεύουμε δηλαδή τόσο καιρό και έχοντας εμπιστοσύνη στα παιδιά και στο ταλέντο τους, ότι θα πάμε και πολύ καλύτερα στο μέλλον. Θεωρούμε ότι και οι δύο αυτές ομάδες μπορούνε να προκριθούνε, μέσα στις δύο θέσεις που οδηγούνε στην επόμενη φάση και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε’.
Θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά της Κ15, γιατί σε όλα τα παιχνίδια παρουσιάζονται πάρα πολύ σοβαροί, πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Κάνουν αυτά τα πράγματα τα οποία και δουλεύουμε στην προπόνηση αλλά λέμε και στ’ αποδυτήρια πριν βγούμε να αγωνιστούμε στο παιχνίδι. Και αυτό το πράγμα μας έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα και εμένα και τον Παναγιώτη. Η ωριμότητα που έχουνε δείξει είναι καταπληκτική και αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή έχουμε το απόλυτο και μάλιστα δεν έχουμε δεχτεί και γκολ, που είναι πολύ καλό και για την ψυχολογία τους. Πάρα πολύ καλή είναι η πορεία και στη μικτή Κ17 και αξίζουν συγχαρητήρια και σ’ αυτά τα παιδιά. Στο παιχνίδι με τη Φθιώτιδα ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλα τέρματα, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο όμως κάπου χάσαμε τη συγκέντρωση μας και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι για όλους ένα καλό μάθημα ενόψει της συνέχειας.
Απομένουνε δύο παιχνίδια στον όμιλο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο και να πάμε να διεκδικήσουμε και στα δύο παιχνίδια τη νίκη και από κει και πέρα αν πάρουμε μία απ’ τις δύο πρώτες θέσεις, να διεκδικήσουμε στα μπαράζ αυτό που μπορούμε και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Το έχουμε πει στα παιδιά ότι τους πιστεύουμε πολύ. Θεωρούμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Υπάρχουνε βέβαια σε κάθε παιχνίδι κάποια προβλήματα (σήμερα η ομάδα Κ15 είχε τέσσερις απουσίες και πέντε η ομάδα Κ17, της τελευταίας στιγμής, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού), που δεν μας αφήνουνε να έχουμε και τις καλύτερες επιλογές. Παρόλα αυτά έχουμε πάρα πολλά παιδιά. Υπάρχει πολύ μεγάλη δεξαμενή στην Εύβοια ώστε να επιλέξουμε παιδιά και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ εμάς τους προπονητές. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι όποιο παιδί μπει μέσα θα παίξει το ίδιο καλά. Έχουνε γίνει ομάδα, έχουνε πολύ καλό κλίμα και πράγματι χαιρόμαστε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε μαζί με τον Παναγιώτη Κοντογιάννη στις μικτές και το κάνουμε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση όλο αυτό.
Για τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Κοντογιάννη: ‘Τον Παναγιώτη δεν τον γνώριζα. Συνεργαζόμαστε εδώ στις μικτές φέτος και έχουμε μια χημεία. Σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Από κει και πέρα τα βάζουμε κάτω τα πράγματα. Μιλάμε και για τις δύο ομάδες και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και πριν. Μιλάμε πάρα πολύ, δουλεύουμε πάρα πολύ. Και εκτός των προπονήσεων, μιλώντας για το κάθε παιδί ξεχωριστά και προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές’.
Για τις επιλογές στο ρόστερ των μικτών Εύβοιας: ‘Σίγουρα υπάρχουνε κάποια παιδιά τα οποία δεν έχουν επιλεχτεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές, γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιο παράπονο από κάποιους παράγοντες, από κάποιους προπονητές. Εμείς είχαμε κάνει μία προεργασία για την επιλογή των μικτών ομάδων. Ήρθανε αρκετά παιδιά και δοκιμαστήκανε κάποιες φορές, για να επιλέξουμε μία τελική 30δα, η οποία είναι η δεξαμενή μας σε κάθε ομάδα. Από κει και πέρα όμως να ξέρετε ότι έχουμε επιλέξει και παιδιά που δεν τους είχαμε πάρει στην αρχή, γιατί παρακολουθούμε παιχνίδια στα πρωταθλήματα υποδομών, με τις ομάδες τους αν παίζουνε, πόσο παίζουνε, αν τους εμπιστεύονται οι προπονητές, τι εξέλιξη έχουνε και ανά πάσα στιγμή καλούμε και κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήτανε μέσα στην πρώτη 30δα, κάτι που έχει γίνει και στην Κ15 και στην Κ17. Οπότε εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι, παρακολουθούμε τα πάντα ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά’.
ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15-Κ17): Αποτελέσματα & βαθμολογίες του 4ου ομίλου (2/3)