EVIASPORTS.GR ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ17): Εύβοια-Φθιώτιδα 3-2

Η Εύβοια κέρδισε τη Φθιώτιδα 3-2, για την πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι Ευβοιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο τρίτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σουτ απ’ το ύψος του Πετράκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 6′ ο Μαρνέζος ολοκλήρωσε επιτυχημένα φάση τετ-α-τετ με τον Μασιάλα, διπλασιάζοντας τα γκολ των γηπεδούχων. Στο 19′ η Εύβοια πήρε ακόμη πιο σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη, φτάνοντας στο 3-0 με κοντινό πλασέ του Τσεμπελίκου, ενώ ως το φινάλε του πρώτου μέρους χάθηκαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στην επανάληψη η μικτή της Εύβοιας δεν διατήρησε τον ίδιο ρυθμό, ίσως επαναπαυόμενη στο 3-0 του πρώτου μέρους και την εικόνα της γενικότερα σ’ αυτό διάστημα, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν -έχοντας ανεβάσει την απόδοση τους- φτάνοντας στη μείωση του σκορ 3-1 στο 79′ με τέρμα του Φάκος και ακόμη περισσότερο (3-2) επτά λεπτά, με τον Μπακαλέξη. Μάλιστα η ομάδα της Φθιώτιδας στα τελευταία λεπτά διεκδίκησε την ισοφάριση του σκορ, με τους Ευβοιώτες τελικά να κρατούν τη νίκη και να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βαμβακάς (Αθηνών)/Αργυριάδης (Αθηνών)-Καπίρης (Αθηνών).

ΓΚΟΛ: 3′ Πετράκης, 6′ Μαρνέζος, 19′ Τσεμπελίκος-79′ Φάκος, 86′ Μπακαλέξης.

ΕΥΒΟΙΑ (Αργύρης Μαστραγγέλης-Παναγιώτης Κοντογιάννης): Αγγέλης, Συκάς, Σκριβάνος, Ξυράφης, Βράκας, Πετράκης, Ζαχαριάδης, Ζαχαράκης, Τσεμπελίκος, Πέτσας, Μαρνέζος. (Σολάκου, Ντασιώτης, Κουτουλής, Μπασινάς, Γροντής, Χατζηλάμπρου, Συνοδάκης, Μαρτσούκος).

ΦΘΙΩΤΙΔΑ (Κωνσταντίνος Αλεξίου): Μασιάλας, Μόσχος, Δεληγιάννης, Μπακαλέξης, Αυγερινάκος, Σταθουλόπουλος, Αυγέρης, Φάκος, Καρασαντές, Τσίφτης, Σωτήρχου. (Ξηρογιάννης, Καραπατής, Τσικριπής, Γαρδικιώτης, Αναγνωστόπουλος, Στούκας, Γεράνης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (10/6/2020)

eviasports

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Όλυμπος Γυμνού-Ταμυναϊκός 4-1

Κώστας Λαγός

Η ματσάρα της χρονιάς στη Βραζιλία, το τρομερό αήττητο της Μπενφίκα!

koubanezos.gr