EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Δημητρίου: ‘Αγωνιστήκαμε τίμια. Καταφέραμε να βγάλουμε δυσκολία στον αντίπαλο’

Δηλώσεις του προπονητή της Αιδηψού Γιώργου Δημητρίου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Αμαρυνθιακό, για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Ήταν ένα παιχνίδι για μας δύσκολο. Ήρθαμε με αρκετές απουσίες, πάρα πολλές απουσίες. Στην πορεία γίναν περισσότερες. Παιδιά με κορονοϊό, παιδιά που ‘χανε επαγγελματικές υποχρεώσεις, τραυματίες.

Αγωνιστήκαμε τίμια, θα ‘λεγα. Καταφέραμε να βγάλουμε δυσκολία στον αντίπαλο. Σίγουρα όμως ποιοτικά ήταν καλύτερος. Δίκαιη η νίκη του. Πιστεύω ότι μπορούσαμε το κάναμε. Πάμε για το επόμενο’.

‘Ήταν ένα παιχνίδι, όχι ότι δεν θέλαμε να πάρουμε κάτι απ’ αυτό, αλλά εστιάζουμε στα επόμενα παιχνίδια, που είναι πιο σημαντικά, μες την έδρα μας με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας. Ήταν δύσκολο στο συγκεκριμένο παιχνίδι να πάρουμε κάτι, όμως το παλέψαμε. Μέχρι το 75′ που μπήκε το δεύτερο γκολ, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Το πρώτο γκολ το δεχτήκαμε νωρίς, στο πέμπτο λεπτό, ξεκινήσαμε στραβά δηλαδή. Ισορροπήσαμε μετά. Κάνανε κάποιες φάσεις οι αντίπαλοι μας, είχαμε και εμείς κάποιες φάσεις. Εννοείται βέβαια ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ήμασταν πολύ αποδυναμωμένοι σήμερά και ήταν δύσκολο να πάρουμε κάτι.

Απ’ ότι φαίνεται κάποιες ομάδες μένουνε πίσω βαθμολογικά. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Είναι πολύ νωρίς. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, άρα πολλά μπορούν ν’ αλλάξουνε. Θέλει προσοχή πολύ και να πάρεις τους αγώνες που έχεις μέσα στην έδρα σου, τουλάχιστον. Δηλαδή εμείς τουλάχιστον αν κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μέσα στην έδρα μας δεν θα χρειάζεται να φοβόμαστε καθόλου. Αλλά, όπως είπα, έχει πορεία ακόμα και από εδώ και πέρα θα έχουμε αγώνες σχεδόν Κυριακή-Τετάρτη, με τις εμβόλιμες. Άρα για όλους είναι δύσκολα. Για μας εδώ πέρα ακόμα πιο δύσκολα, γιατί δεν πρέπει να έχεις τραυματισμούς, κόκκινες, απουσίες γενικά, για να μπορείς να ανταπεξέλθεις σ’ αυτόν τον ρυθμό αγώνων. Οι ομάδες που καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σ’ αυτούς τους ρυθμούς θα πετύχουν τους στόχους τους. Αυτό ισχύει και για αυτούς είναι στην κορυφή, αλλά και γι’ αυτούς που είναι προς τα κάτω’.

Α’ ΕΠΣΕ: Αμαρυνθιακός-Αιδηψός 2-0

Α’ ΕΠΣΕ: Αμαρυνθιακός-Αιδηψός 2-0 (video)

Photo album απ’ το Αμαρυνθιακός-Αιδηψός

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ν. Ζαχαριάς: ‘Έχουμε ένα στόχο, ένα πλάνο στο μυαλό μας, τίποτε άλλο’

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ Όμιλος): Πανόραμα (24/11)

Κώστας Λαγός

Νηλέας Νεοχωρίου: Ενίσχυση στην άμυνα με Χ. Φρυγανά

Κώστας Λαγός