Τα Λουκίσια κέρδισαν την ΑΕ Χαλκίδας 1-0, για τη δέκατη τέταρτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Β’ Τοπικής.
Ο ΑΟΛ, που παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο -1 απ’ τον ΑΟΑ, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 16′ με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή του Τουλίτση, ενώ λίγο νωρίτερα η ΑΕΧ είχε ευκαιρία με τον Γουναρόπουλο που βρέθηκε απέναντι απ’ τον Γαλλή, που απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος έχοντας ακόμη 1-2 καλές στιγμές, όμως και οι γηπεδούχοι απ’ την πλευρά τους προσπάθησαν να απειλήσουν με ισοφάριση. Το παιχνίδι συνέχισε και στην επανάληψη να είναι αμφίρροπο, χωρίς τελικά να αλλάξει το 0-1. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 75′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καραλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με εννιά στις καθυστερήσεις, λόγω αποβολής του Φ. Σταθαρά με απευθείας κόκκινη κάρτα (καταλογίστηκε αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Χασάνδρας-Ντόβολης Ι.
ΓΚΟΛ: 16′ Τουλίτσης.
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου): Φ. Σταθαράς, Μπαζώτης (61′ Γεραντώνης), Καραλής, Σ. Σταθαράς, Συνοδάκης, Νικολάου (84′ Τσέτα), Αλαφάκης, Μπήτας, Γουναρόπουλος, Δούμας (72′ Φρυγανάς), Μιχαήλ (46′ Αρβανάκος).
ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Νίκος Ευσταθίου): Αραβανής, Δέδες, Μπουλούκος (79′ Καρβέλης), Πουρνής, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Τουλίτσης (79′ Σουλιωτάκης), Ζαχαριάς (81′ Πατρινός), Κωνσταντάγκας (79′ Τσαλμάς), Σεϊνταράσι, Τζαφέρης (66′ Μακρής).