EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ14 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος/ΑΟΝ Αρτάκης-Αθλόπολις Α 3-4

Η Αθλόπολις Α κέρδισε την ομάδα Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης 4-3, για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Καλοκαιρινός Νικόλαος’ της ΕΠΣΕ.

Ο Οικονόμου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 10ο λεπτό, με τον Μήτρου να ισοφαρίζει 1-1, επτά λεπτά μετά. Στο 26′ ο Οικονόμου σκόραρε ξανά, βάζοντας και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ (1-2). Ο Παπαδόπουλος ‘έγραψε’ το 1-3 στο 53′, με τους γηπεδούχους να φτάνουν μειώνουν 2-3 στο 57′ με γκολ του Αδαμόπουλου, που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και εκείνος για δεύτερη φορά, ισοφαρίζοντας 3-3 δύο λεπτά πριν το τέλος. Όμως οι φιλοξενούμενοι έφυγαν τελικά με το ‘διπλό’, χάρις το γκολ του Πολυκαρπίδη, στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπούρικας.

ΓΚΟΛ: 16′ Μήτρου, 57′ & 68′ Αδαμόπουλος-10′ & 26′ Οικονόμου, 53′ Παπαδόπουλος, 70′ Πολυκαρπίδης.

ΚΥΖΙΚΟΣ/ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Κραέσκου, Γραμματικός, Μιτζιφίρης, Γένης, Μοσχόνης, Μπότης, Γκοϊντές, Σπύρου, Αδαμόπουλος, Μήτρου, Τζαφέρος. (Λάιος, Κουσουλέντης).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ Α (Αντώνης Καπνίσης): Αναστασιάδης, Νικολάου, Σωκράτους, Γιαλός, Μαρκόπουλος, Βουρδάνος, Οικονόμου, Πολυκαρπίδης, Τρεμούλης, Παπαδόπουλος, Κρινάς. (Πάττας, Μήλιος, Ρουμπής).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αρτάκη-Μακρυκάπα 5-0

Χρήστος Σεφερλής

ΠΟΠ Χαλκίδας: Συμμετοχή σε τουρνουά στην Ολυμπία

Κώστας Λαγός

Απόλλων Ερέτριας: Ενίσχυση στην άμυνα με Φ. Βεσέλι

Κώστας Λαγός