EVIASPORTS.GR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Δ’ Φάση): ΑΟ Χαλκίς-Αλάτσατα 3-0

Ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε 3-0 τ’ Αλάτσατα και διπλασιάζοντας τις νίκες του προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Εύβοιας ‘Πανταζής Απόστολος’, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τα Λουκίσια.

Διαδικαστικής σημασίας ουσιαστικά η αναμέτρηση, αφού οι ‘νερατζούρι’ είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον ΑΟΑ, που και σε αυτό το παιχνίδι στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο Τρεπεκλής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15′ με πλασέ και ο ίδιος στο 39′ (έπειτα από πάσα του Ζουλιώτη) διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 87′ ο Γκιόκας. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Σεχάι στο 69′, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Χρυσέλης-Ρουμπής.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 69′ Σεχάι.

ΓΚΟΛ: 15′ & 39′ Τρεπεκλής, 87′ Γκιόκας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Βασιλείου, Ι.Κ. Τσολάκος, Τσατσαρώνης (46′ Γκιόκας), Μαστροκώστας, Τζάβρας, Ζουλιώτης (46′ Σακκάς), Σπυράκης, Καραχάλιος, Σπανός, Μετοχιάτης, Τρεπεκλής.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Πουλιπούλης (56′ Μπούζο), Θωμάς, Σαμαρτζής, Σεχάι, Ντούκα, Ζαχαριάδης, Λαλανίτης, Βλάχος, Σαμπάνης.

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Δ’ Φάση): Αλάτσατα-ΑΟ Χαλκίς 0-2

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Παναρκαδικός-Αρτάκη 0-1 (videos)

Κώστας Λαγός

Απόλλων Ερέτριας: Σε ανοδική πορεία (video)

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (3/8/2021)

eviasports