EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕΚ Χαλκίδας-ΠΑΟ Κανήθου 2-2

Η ΑΕΚ Χαλκίδας αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με τον ΠΑΟ Κανήθου με σκορ 2-2, για την 12η αγωνιστική της τρίτης τοπικής κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Το πρώτο ημίχρονο είχε μια και μοναδική ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, όταν ο Ξιφαράς έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 0-1 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες. Στο 64′ ο Ξιφαράς με γκολ-‘ποίημα’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ ‘έγραψε’ το 0-2. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ προσπάθησαν να αντιδράσουν και να κερδίσουν κάτι από το ματς και στο 70′ απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νόνα, όμως αντίπαλος γκολκίπερ αναγκάστηκε να απομακρύνει σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά ο Καραμούζης με πολύ ωραίο ‘ανάποδο ψαλιδάκι’ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και τελικά τα κατάφεραν στο 90′, με κοντινή κεφαλιά του Ωραιοπούλου, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για τον Βλαχόπουλο σημειώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρβελάς/Καμπούρης Τ.-Σταμούλης.

ΓΚΟΛ: 72′ Καραμούζης, 90’+ Ωραιόπουλος-45’+ & 64′ Ξιφαράς.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Νάτσης (46′ Θεολόγης, 90′ Μουραδιάν), Μωραΐτης (90′ Μπενής), Χάλιος, Ωραιόπουλος, Νόνας, Φιόρι (70′ Παλιάτσος), Μάντσε, Μπαλάνος (54′ Καραμούζης, Μυλωνάς, Μπακρής.

ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ (Γιώργος Καπενής): Βλαχόπουλος, Τσώκος, Στουραΐτης, Παυλίδης, Σολογιάννης (71′ Χατζησταμάτης), Ξιφαράς, Γιαννακός (82′ Χάλιος), Καλαμιώτης (57′ Αθανασίου), Ζαφειρόπουλος (57′ Γάτος), Μπαμπίν, Σούλκα.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Football League: ‘Συνοδοιπόροι’ Βέροια και Καβάλα, ασταμάτητη η Καλαμάτα!

Δημήτρης Μαυρούτσικος

Α’ ΕΠΣΕ: Σκόρερς (28/1)

eviasports

Ματαιώθηκε λόγω της πυρκαγιάς το Παντριαδικός-Απόλλων Παραλίας

Κώστας Λαγός