EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Μεθενίτης: ‘Να ανταμείψουμε τον κόσμο με ακόμα καλύτερες εμφανίσεις’

Δηλώσεις του προπονητή του Αμαρυνθιακού Θανάση Μεθενίτη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Σκεπαστή, για την ενδέκατη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Απέναντι σε μία ομάδα ιδιαίτερα ικανή και μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Εύβοιας. Παρουσιάζει μια αρκετά ισχυρή εικόνα.

Παρουσιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο εξαιρετικά καλοί. Με καλό ρυθμό, με καλές αποστάσεις στις γραμμές μας. Προηγηθήκαμε γρήγορα με 2-0, στα πρώτα 6-7 λεπτά, αν θυμάμαι καλά και απλοποιήσαμε πολλά πράγματα από το σημερινό παιχνίδι. Βγάλαμε αρκετούς αυτοματισμούς και είδα το πρόσωπο της ομάδας, που την έχω στο μυαλό μου. Τουλάχιστον για 60 λεπτά η ομάδα ήτανε ο ρυθμός του παιχνιδιού της σε πολύ καλό επίπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο προχωρήσαμε σε κάποιες αλλαγές, για να έχουμε τους παίχτες σε όσο το δυνατόν σε πιο καλή κατάσταση, γιατί έχουμε στη συνέχεια παιχνίδι την Κυριακή πάλι εδώ στο γήπεδο μας, με τον Ελλήσποντο. Δώσαμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά, να μας δείξουν στοιχεία που θέλαμε, αλλά δυστυχώς μάλλον κάπου χάθηκε το μυαλό μας και η συγκέντρωση μας, με αποτέλεσμα να δεχτούμε τρία γκολ, χωρίς αυτό το πράγμα να μας αφήνει ικανοποιημένους και αντίθετα, θα έλεγα μας έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά.

Θέλω να συγχαρώ τη Σκεπαστή, να της ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, και τον κόσμο φυσικά που έρχεται και μας συμπαραστέκεται σε κάθε παιχνίδι και αυτό το πράγμα μου έχει κάνει μια ιδιαίτερη έκπληξη, ευχάριστη, και θέλω να μπορούμε να τον ανταμείψουμε με καλύτερες εμφανίσεις, για να τον κάνουμε ακόμα περισσότερο να έρχεται στο γήπεδο’.

Α’ ΕΠΣΕ: Αμαρυνθιακός-Σκεπαστή 5-3

Α’ ΕΠΣΕ: Αμαρυνθιακός-Σκεπαστή 5-3 (video)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Δεν Μπορούσιαν-Siroc 3-8

Κώστας Λαγός

Κ17 ΕΠΣΕ: Νηλέας Νεοχωρίου/Αυλωνάρι-Ολυμπιακός Χαλκίδας/Νεάπολη 5-1

Κώστας Λαγός

Απόλλων Ερέτριας: Ενίσχυση στην άμυνα με Φ. Βεσέλι

Κώστας Λαγός