EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Γκόφας: ‘Να φέρουμε την ομάδα γρήγορα εκεί που πρέπει’

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μίλτου Γκόφα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ατρόμητο Παλαμά, για τη 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

‘Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να κάνεις κριτική. Παίξαμε σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, που νομίζω ότι δεν επιτρέπεται να παίζει όχι Γ’ Εθνική, ούτε Γ’ Τοπικό, σε τέτοια γήπεδα.

Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Πήγε στη δύναμη και στη μεταφορά της μπάλας από το ένα τέρμα στο άλλο με μεγάλες μπαλιές, με πολύ πίεση και τρεξίματα. Χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γριζανίτη που μπήκε αλλαγή, σε φάσεις που τις έκανε μόνος του. Ήτανε καλές ενέργειες.

Περάσαμε λίγο δύσκολα, γιατί κέρδισε ο αντίπαλος πολλά στημένα. Μας έλειπε και ο Κώστας Τσούπρος, που θα καθάριζε πιο εύκολα αυτές τις φάσεις. Τέλος καλό, όλα καλά.

Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε ενόψει της συνέχειας, ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στο γήπεδο μας, αρχής γενομένης απ’ την Κυριακή, ώστε να φέρουμε την ομάδα γρήγορα εκεί που πρέπει και να ηρεμήσουμε. Είναι όμως κάτι που εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα έχει φύγει απ’ αυτήν την εικόνα τη βαθμολογική, που είναι τώρα, και θα πάνε όλα καλά’.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ατρόμητος Παλαμά-Αρτάκη 0-0

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λήλας Βασιλικού-Ελλήσποντος 2-1

Χρήστος Σεφερλής

Κεραυνός Χαλκίδας: Ανακοίνωση για αγώνα με Ατρόμητο Βασιλικών

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΟ Κανήθου-Θύελλα Κοντοδεσποτίου 2-1

Κώστας Λαγός