EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ατρόμητος Βασιλικών-Δόξα Προκοπίου 2-2

Ισοπαλία 2-2 για Ατρόμητο Βασιλικών και Δόξα Προκοπίου, στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ Τοπικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με γκολ του Δ. Γερογιάννη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, με τον Ατρόμητο όμως να βγάζει αντίδραση αμέσως. Ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό (12′) με πλασέ του Χ. Γαβριήλ, ο οποίος σκόραρε ξανά λίγο μετά τη σέντρα (13′), αυτή τη φορά με κεφαλιά, κάνοντας το 2-1. Εν συνεχεία η ομάδα των Βασιλικών είχε στο 37′ δοκάρι με τον Σταμούλο, ενώ λίγα λεπτά πιο πριν ακυρώθηκε γκολ του Τσιβίκα (υποδείχθηκε φάουλ πάνω στον Μπίλα). Στην επανάληψη οι ‘μαυραετοί’ μπήκαν δυνατά, φτάνοντας με τη σειρά τους και αυτοί στην ισοφάριση (2-2), χάρις στο γκολ του Τριάντη, με πλασέ μέσα από την περιοχή, με το ματς να κυλάει χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις στη συνέχεια, μένοντας ως το φινάλε του στην ισοπαλία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανιηλίδης/Κοντογιαννίδης-Σταύρου,

ΓΚΟΛ: 12′ & 13′ Χ. Γαβριήλ-11′ Δ. Γερογιάννης, 52′ Τριάντης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Σωκράτης Πολίτης): Μ. Αντωνίου, Ηλιοδρομίτης (53′ Α.Γ. Θεοχάρης), Κομποθανάσης, Δ. Αντωνίου, Καρατζάς, Χ. Γαβριήλ, Γεροκωνσταντής, Α.Χ. Θεοχάρης (46′ Κρυσταλόγιαννης), Σταμούλος, Β. Γαβριήλ, Τσιβίκας (75′ Ι. Αντωνίου).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Μπίλας, Γ. Περήφανος, Καρατζάς, Π. Γερογιάννης, Λασκαρίδης, Σοφρώνης, Παπατσούλης (53′ Τσούτσικας), Μάλλιαρης, Μπίρμπας, Τριάντης (73′ Σοφούλης), Δ. Γερογιάννης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Αιγέας Πετριών 5-1 (photos)

Κώστας Λαγός

Mε δέκα ομίλους των 12-14 ομάδων το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

eviasports

ΑΟΝ Αρτάκης: Δύο ακόμη προσθήκες στο ρόστερ

Κώστας Λαγός