EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αλάτσατα-Αυλίδα 2-0

Τ’ Αλάτσατα επικράτησαν 2-0 της Αυλίδας, για την 11η αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Β’ Τοπικής.

Ο ΑΟΑ, που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, πήρε τα ‘ηνία’ του αγώνα απ’ τα πρώτα λεπτά και είχε δύο καλά σουτ στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Αργυρό, ο οποίος στο 20′ αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Λαλανίτης, ανοίγοντας το σκορ. Στο 39′ το σουτ του Ντούκα ‘έξυσε’ το δοκάρι, ενώ στο πεντάλεπτο της επανάληψης τελική προσπάθεια του Παπίλα πέρασε λίγο έξω. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην επανάληψη να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την ισοφάριση και στο 62′ έφτασαν κοντά στο να το καταφέρουν, με σουτ του Λεοντάρη που κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά στο 75′ ο Σεχάι ‘κλείδωσε’ τη νίκη των πρωτοπόρων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, με δυνατό κοντινό σουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ρουμπής-Δούκας.

ΓΚΟΛ: 20′ Αργυρός, 75′ Σεχάι.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Ντούκα, Ζιζόλλι (75′ Θωμάς), Θωμόπουλος, Σεχάι, Βλάχος (75′ Ζαχαριάδης), Παπίλας, Λαλανίτης (60′ Λουκάς), Αργυρός (75′ Τουζούν), Πουλιπούλης (60′ Σαμπάνης).

ΑΥΛΙΔΑ (Αντώνης Καπνίσης): Αλωπούδης, Κρητικός, Ντασιώτης (71′ Βισβίνης), Κατόλης (77′ Βισβίνης), Βάθης, Φλώτσιος (79′ Παναγιάρης), Γεωργαντόπουλος, Τσεμπελίκος, Ευσταθίου (55′ Λεοντάρης λ.τ.), Μπόκαρης (79′ Ισάακ), Ντούρμας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (4/1/2020): Λήλας Βασιλικού-Νεάπολη 4-1 (photos)

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Προποντίδα/ΠΑΟ Κανήθου-Ληλάντιο 2-1

Κώστας Λαγός

Γ. Καρβέλης: ‘Η πολύ καλή μας μέρα αδικεί το Καλοχώρι/Παντείχι’

Κώστας Λαγός