Οι Καθενοί κέρδισαν τον Κύζικο Αρτάκης με 3-0, για τη 15η αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της τρίτης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Ο Φεϊζόλη άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους και στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Τσώκος διπλασίασε τα τέρματα τους. Ο Σκριβάνος στο 60′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ των Καθενών, που πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (+1 απ’ τον Πισσώνα, που έχει έναν αγώνα λιγότερο, κάνοντας το ρεπό του αυτήν την αγωνιστική). Στο 76′ αποβλήθηκε ο Ντρέκης του Κυζίκου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε και ο Σούρλας, από πλευράς γηπεδούχων στο 88ο λεπτό.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρέτσας/Ντόβολης Ε.-Πολίτης.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 88′ Σούρλας-76′ Ντρέκης.
ΓΚΟΛ: 45′ Φεϊζόλη, 48′ Τσώκος, 60′ Σκριβάνος.
Καθενοί (Γιώργος Ζώγας): Κοροβέσης, Σούρλας, Λύρας, Τσώκος (60′ Μπασινάς), Ηλίας, Φεϊζόλη (85′ Μάλλιαρης), Σπανός (35′ Καρκαλής), Παπακυριακού, Σολογιάννης (65′ Σίδερης), Καρκαλής, Σκριβάνος,
Κύζικος Αρτάκης (Μιχάλης Μαύρος): Παπαελευθερίου, Ντρέκης, Γροντής, Μάνιας, Μπανάσιος, Αποστόλου (71′ Ψαρρός), Κοίλιαρης, Καλαμιώτης (72′ Χατίγια λ.τ.), Παπαδημητρίου, Μαντάς (60′ Σκούρος), Χατζηλάμπρου (65′ Ρωμιόπουλος).
Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς