EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΑΟ Καρύστου: Ανακοίνωση για τον Ηλ. Οικονομίδη

Ο ΑΟ Καρύστου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε ανακοίνωση του -πρώην προπονητή του- Ηλία Οικονομίδη.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ:

‘Η διοίκηση του ΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση για αντιπαράθεση με τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Καταλαβαίνουμε την πικρία του για την αποπομπή του από το δυναμικό του συλλόγου, αλλά πολύ σοβαροί λόγοι μας ανάγκασαν σε αυτή τη δύσκολη και για μας απόφαση. Κ. Οικονομίδη κάνεις ότι δεν γνωρίζεις ότι η απόφαση της λύσης της συνεργασίας μας πάρθηκε ομόφωνα από το ΔΣ και επιτίθεται στον άνθρωπο που τον στήριξε όσο κανείς άλλος, στον πρόεδρο της ομάδας. Το γυαλί για αρκετούς μέσα στο ΔΣ είχε ραγίσει από το καλοκαίρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του κ. Οικονομίδη και οι συνεχείς παλινωδίες του ανάγκασαν ομόφωνα το ΔΣ να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας.

Στηρίχθηκε από την παρούσα διοίκηση όσο κανείς άλλος προπονητής, τόσο προσωπικά όπου καλύφθηκαν και με το παραπάνω όλες οι οικονομικές του απαιτήσεις, όσο και αγωνιστικά που του διαθέσαμε ίσως το μεγαλύτερο μπάτζετ ομάδας της Β κατηγορίας ώστε να ανέβει η ομάδα και συνέχισε να τον στηρίζει όταν απαίτησε την αποπομπή τεσσάρων εκ τον παλαιότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας για να παραμείνει ο ίδιος στην ομάδα.

Θα περιμέναμε λοιπόν τουλάχιστον να ευχαριστήσει την ομάδα για όσα του πρόσφερε όπως η ομάδα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κ. Οικονομίδη αλλά δυστυχώς “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο”’.

Η ανακοίνωση του κ. Οικονομίδη:

‘Το διαζύγιο με την ομάδα της Καρύστου μπορεί να έγινε προς έκπληξη γενικώς προς τον ποδοσφαιρικό χώρο της Εύβοιας αλλά όπως σε όλα τα διαζύγια ξαφνικό είναι μόνο για τους απέξω και όσους δεν γνωρίζουν.

Όπως ο τυφλοπόντικας που δεν μπορεί να ζει στο φως του Ήλιου για πολύ ώρα και του αρέσει το σκοτάδι έτσι φαίνεται και στον ΑΟ Καρύστου δεν τους αρέσει το φως του Ήλιου για πολύ διάστημα.

Προπονητές αλλάζουν πολλοί παίχτες επίσης, διοικήσεις αλλά δυστυχώς το ποιο δύσκολο πράγμα σε έναν άνθρωπο σε μια πόλη σε μια χώρα είναι να αλλάξεις νοοτροπία.

Πίστεψα ότι έβαλα ένα λιθαράκι για αυτό αλλά μάλλον χρειαζόταν βράχος ολόκληρος.

Ανεξάρτητα της φυγής μου σαφώς οι καλές στιγμές ήταν πολλές οι σχέσεις με τους παίχτες άριστες ακόμα και με κάποιους από την διοίκηση που δεν με θέλαν θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία στο σύνολο της πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεν μπορώ να μην καυτηριάσω την φαινομενική απόφαση του πρόεδρου να φύγω που αντί να ζητήσει και συγγνώμη που με εξέθεσε στην περίπτωση δυο παιχτών που ήταν να έρθουν με δική του απόφαση ανταυτου με έδιωξε.

Και θα ήθελα πάρα πολύ να μην κρύβετε πίσω από τυχόν διαφωνίες γενικώς και αορίστως και να πει δημοσίως τον πραγματικό λόγο της απόφασης του για να ξέρει ο κόσμος ότι υπήρχε βάθος σχεδίου και όχι μεμονωμένο γεγονός’.

Σε νέα του ανακοίνωση έπειτα από εκείνη του ΑΟ Καρύστου, ο κ. Οικονομίδης ανέφερε τα εξής:

‘Σίγουρα δεν θα θελα να δώσω συνέχεια αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στην λέξη αχάριστος.

Απλά με επιβεβαίωσαν πανηγυρικά με την ανακοίνωση της η διοίκηση στις προηγούμενες δηλώσεις μου περί φαινομενικής διαφωνίας με τον πρόεδρο που το πρόβλημα το δικό μου ήταν για συγκεκριμένο γεγονός προ 4 -5 ημερών και για τίποτα άλλο στα υπόλοιπα δυόμισι χρόνια της παρουσίας μου εκεί.

Η πραγματικότητα ήταν όποτε θα δινόταν η ευκαιρία να βρουν λόγο να φύγω μιας και αγωνιστικά θα ήταν λίγο δύσκολο.

Συνήθως εγώ γνωρίζω ότι στηρίζεις κάποιον που παραπαίει.

Κάποιον που έχει πάρει πρωτάθλημα και έχει ξεκινήσει πολύ καλά την άλλη χρονιά δεν ξέρω πως νοείτε η στήριξη.

Για να μην πω σε άλλες λεπτομέρειες και δεν χρειάζεται

Θα θελα πολύ να ρωτηθούν οι βασικοί πρωταγωνιστές που πάντα είναι σε μια ομάδα και αυτοί είναι οι παίχτες να πουν ποιος ήταν ο Ηλίας Οικονομίδης και ποιος είναι ο ευγνώμων και ποιος είναι ο αχάριστος.

Ήταν αυτοί που πραγματικά στήριξαν την παραμονή μου πέρυσι το καλοκαίρι συν βέβαια κάποιους από την διοίκηση.

Εάν βρεθεί έστω και ένας ποδοσφαιριστής μου που να ασπαστεί το τίτλο της ανακοίνωσης της ΑΟ Καρυστου εγώ θα σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.

Και τέλος όσον αφορά τις ευχαριστίες μου αυτοί που πρέπει το ξέρουν από κοντά .

Δεν χρειάζεται να γράψω τυπικά για τα μάτια του κόσμου’.

ΑΟ Καρύστου: Λύση συνεργασίας με Ηλ. Οικονομίδη

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΟ: Αποφασίζει για ακύρωση σεζόν στα τοπικά

eviasports

Photo album απ’ το Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός

Κώστας Λαγός

Πάμε στοίχημα: Κύπελλα με σούπερ ντέρμπι!

eviasports
-->