EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στ. Αντωνίου: ‘Το καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές με πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής’

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και τον Δ. Μαλισιώβα με αφορμή τις δηλώσεις Αυγενάκη στον ΣΚΑΪ, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

“Δεν θέλω να μπω στο τριπάκι του να απαντώ. Προσπάθησαν να κρατήσω γέφυρες εδώ και δύο χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι δυσάρεστο γεγονός η αποχώρηση του Ζαγοράκη. Ο κ. Αυγενάκης γνωρίζει τις αιτίες και δεν μπορεί να πιστεύει ότι η διοίκηση της ΕΠΟ αυτή καθαυτή φταίει για την αποχώρηση του Ζαγοράκη. Ο Μπουτσικάρης παραιτήθηκε από τη Super League. Στην ΕΠΟ ήταν αντιπρόεδρος λόγω της θέσης του στη Super League. Tώρα στη θέση του είναι ο Μποροβήλος και είναι και στην ΕΠΟ. Το καλοκαίρι θα γίνει η εκλογική διαδικασία με πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής που θα έχει μεγαλύτερες αντοχές για να πάμε μπροστά. Μετά την αποχώρηση Ζαγοράκη γίνονται βήματα πίσω γιατί δεν υπάρχει διάλογος. Αν υπαρχουν απειλές είναι θέμα του κ. Θεοδωρικάκου. Εμείς θέλουμε να συμβάλλουμε.”

Για την ολιστική μελέτη: “Η ΓΣ της ΕΠΟ αποφάσισε ομόφωνα την ολιστική μελέτη. Οι τεχνοκράτες των δύο πλευρών, οι δικοί μας και των FIFA/UEFA επεξργάζονται το τελικό κείμενο και περιμένουμε να έρθει να κατατεθεί και να προχωρήσει. Θα υπάρξει εκλογή του νέου εκτελεστικού διευθυντή. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε ούτε γράμμα από την ολιστική μελέτη. Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και έχω πληρώσει πολλά χρήματα και στο ποδόσφαιρο και στο κόμμα. Δεν έχω πρόβλημα να πάω αύριο σπίτι μου. Θέλω να παρακαλέσω τον υπουργό να δει κάποια πράγματα με θετική οπτική. Έχουμε εκλεγεί με δημοκρατικό τρόπο. Είναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια πίεση.”

Για τον προπονητή της Εθνικής: “Δεν θα είχα αντίρρηση για Έλληνα. Αν είναι να έρθει ένα μεγάλο όνομα απ έξω εντάξει. Αν είναι να έρθει ένας νέος Φαν΄τ Σχιπ, υπάρχουν κι εδώ αξιόλογες περιπτώσεις.”

Πηγή: soccerplus.gr

Λ. Αυγενάκης: ‘Η UEFA είναι βαθιά ενοχλημένη με την ΕΠΟ και της έστειλε σκληρή επιστολή’!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Κάνηθος Β-Αθλόπολις

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Πρωτοβουλία Γιάννη Παπακωνσταντίνου για ‘αλλαγή σελίδας’!

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Λουκίσια-Καθενοί

Κώστας Λαγός