Το Καλοχώρι/Παντείχι κέρδισε τα Στύρα με 5-1, για τη 16η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.
Ο Β. Ζαχαριάδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 10′ και πέντε λεπτά μετά τα Στύρα ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Ζιζόλλι. Στο 25′ ο Β. Ζαχαριάδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που έφτασαν στο 3-1 στο 35′ με τέρμα του Σαμαρτζή και στο 4-1 στο 45′ με γκολ του Σαμπάνη, ‘καθαρίζοντας’ ουσιαστικά το παιχνίδι πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 85′ με γκολ του Τσότα, με το Καλοχώρι/Παντείχι μ’ αυτό το ‘τρίποντο’ να ανεβαίνει στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, τέσσερις πόντους μακριά απ’ την πρωτοπόρο Κάρυστο.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος/Σιμιτζής-Καρβελάς
ΓΚΟΛ: 10′ & 25′ Β. Ζαχαριάδης, 35′ Σαμαρτζής, 45′ Σαμπάνης, 85′ Τσότα-15′ Ζιζόλλι (αυτογκόλ).
Καλοχώρι/Παντείχι (Κώστας Σταματίου): Πάττας, Σταμέλος, Ευσταθίου, Πόγκας (Μάλλιαρης), Ζιζόλλι, Σαλεμής, Παππάς, Σαμαρτζής (Σταματέρης), Β. Ζαχαριάδης, Θ. Καραμπάς (Κονόμι), Σαμπάνης (Τσότα).
Στύρα (Θοδωρής Κορδώνης): Παπαθεοδώρου, Παπακωνσταντής, Τζωρτζής, Σ. Αλεξίου, Σταυρόπουλος, Τραχιώτης, Χαρίσης, Κάρο (Κορδώνης), Ζανί, Α. Αλεξίου, Αλιάι.
Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.