EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Χρ. Ανέστης: ‘Για του χρόνου θα γίνουν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα’

Ο παίκτης-προπονητής του Αρτεμησιακού Χρήστος Ανέστης μιλά για τη φετινή πορεία της ομάδας του και τις προοπτικές της για το μέλλον.

‘Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας και παρακολουθούμε τις εξελίξεις με την αναβολή των αγώνων, λόγω του κορονοϊού. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά, εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος του μήνα περίπου θα ξεκινήσουμε και πάλι τα παιχνίδια.

Μετά και την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου που μας έπληξε, έγιναν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Η ομάδα έφτασε κοντά στο σημείο να μην κατέβει. Εμείς εδώ ζούμε σε μεγάλο βαθμό απ’ τον τουρισμό και με τη φωτιά ο τουρισμός έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά. Γενικά όλη η περιοχή έπαθε μεγάλη ζημιά.

Ο πρόεδρος και γενικά η διοίκηση της ομάδας έκαναν μια προσπάθεια να κατεβεί η ομάδα. Αποφασίσαμε να κατεβούμε στη β’ κατηγορία, γιατί τα πιο πολλά ντόπια παιδιά δεν θέλανε να κατέβουμε στην α’ κατηγορία, γιατί είχαν τις δουλείες τους και τις οικογένειες τους να κοιτάξουν και να επιβιώσουν μετά τη συμφορά της πυρκαγιάς. Ήταν κάτι στο οποίο συμφωνήσαμε όλοι και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε έτσι για τη φετινή χρονιά. Για  του χρόνου και το μέλλον γενικά έχουμε το χρόνο να το δούμε. Το να κατέβαινε η ομάδα στην α’ κατηγορία και να διαλυόταν δεν θα είχε κανένα νόημα, καλύτερα να είναι στη β’ ενεργή και με τα ντόπια τα παιδιά.

Το υλικό που έχει η ομάδα του Αρτεμησιακού είναι απ’ τα καλύτερα της β’ κατηγορίας. Απλά φέτος δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα και δεν πήγαμε τόσο καλά και είμαστε περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα καλύτερα. Έχουμε μαζευτεί και το ρόστερ αυτή τη στιγμή του Αρτεμησιακού είναι 23-24 ποδοσφαιριστές. Έχει μεγαλώσει πολύ το ρόστερ, γιατί έχουνε έρθει όλα τα παιδιά που ήτανε από τη β’ κατηγορία, ακόμη και πριν έρθω εγώ στην ομάδα. Έχει γίνει ένα ωραίο μάζεμα παιδιών. Μαζευόμαστε και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Την ξαναμαζέψαμε την ομάδα, γιατί στην αρχή είχαμε προβλήματα.

Για του χρόνου θα γίνουν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα. Του χρόνου ο Αρτεμησιακός θα είναι πολύ δυνατός’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαλβαδόρ Απαρίσιο-Χουάν Κάρλος Μοράλες: Οι μέντορες του Λιονέλ Μέσι (videos)

eviasports

Στον Άρη Αιτωλικού ο Μάνος Φτούλης

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ: Ανακοίνωση για εμβολιασμό για τον κορονοϊό

Κώστας Λαγός