Α2 Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΟΚ: Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, η EOK εξετάζει το σενάριο για προσωρινό ”λουκέτο” στα Eθνικά πρωταθλήματα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, κάτι που αν γίνει, αναμένεται να δημιουργήσει ”καραμπόλα” και να οδηγήσει σε ανάλογες αποφάσεις και τις τοπικές Ενώσεις!

Στην ΕΟΚ αναμένεται να γίνει αύριο Πέμπτη έκτακτο Δ.Σ. ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι για διακοπή 2-3 εβδομάδων ώστε να ανακοπεί το ”κύμα” του κορωνοϊού και παράλληλα να μην μείνουν οι παίκτες για καιρό χωρίς προπονήσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΕΟΚ ήδη λαμβάνουν γνώμες από την υγειονομική επιτροπή, καθώς άπαντες έχουν θορυβηθεί από τη έξαρση του ιού και την αύξηση των κρουσμάτων, που έχει οδηγήσει ήδη σε αναβολές αγώνων.

Η αρχική σκέψη, αν προχωρήσει το σενάριο του προσωρινού ”λουκέτου”, θέλει τα εθνικά πρωταθλήματα να ξεκινούν εκ νέου το διάστημα μεταξύ 16-22 Ιανουαρίου.

Περισσότερα πάντως, θα γίνουν γνωστά μετά το συμβούλιο της ΕΟΚ.

Πηγή: stereabasket.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Retro Basket: Εργοτέλης-Χαλκίδα τη δεκαετία του ’70! (video)

Παναγιώτης Νικολάου

Πρόταση του Δήμου Χαλκιδέων για δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στη Δροσιά με χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ‘Αντ. Τρίτσης’!

Παναγιώτης Νικολάου

Πέρσι… σαν σήμερα (15/8/2020)

eviasports
-->