ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Κοντογιάννης: ‘Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας’

Δηλώσεις του Ένωσιακού’ προπονητή Παναγιώτη Κοντογιάννη, μετά το τέλος των αγώνων των μικτών Εύβοιας Κ15 και Κ17 με τη Θεσσαλία, για την πρώτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου των αντίστοιχων πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

‘Πιστεύω και στα δύο παιχνίδια ήμασταν πολύ καλά και σε τακτική μορφή. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα την οποία δεν την γνωρίζαμε, δεν την ξέραμε. Και στο Κ15 και στο Κ17.

Υπάρχει ποιότητα στην Εύβοια, σε όλες τις ηλικίες. Αυτός είναι ο δικός μας ο σκοπός, πέρα απ’ τ’ αποτελέσματα που τα θέλαμε και είναι λογικό να τα επιζητούμε, κάθε φορά που παίζομε. Έχουμε ποιότητα και ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσομε τους παίκτες για τον Νομό Ευβοίας για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος μας. Στα πάντα.

Ο κορονοϊός έχει φέρει πολλά πράγματα πίσω. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν αυτό που ζούμε τα δύο τελευταία χρόνια, ίσως κάποια πράγματα να ήταν διαφορετικά. Εντάξει, θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει λίγο πιο νωρίς; Αλλά ακόμα δεν ξέρεις τι γίνεται κάθε μέρα. Βλέπετε ότι και στα παιχνίδια και στα τοπικά, ακόμα και στο εξωτερικό υπάρχουνε παιχνίδια που πλέον γίνονται χωρίς θεατές. Ίσως θα μπορούσε να είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα τα πρωταθλήματα των μικτών, αλλά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται κάθε μέρα με τον κορονοϊό’.

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15): Θεσσαλία-Εύβοια 0-1

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ17): Θεσσαλία-Εύβοια 2-2

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15-Κ17): Τ’ αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου (22/12)

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15-Κ17): Προπόνηση ενόψει πρεμιέρας με Θεσσαλία! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Μιαούλης Φύλλων-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (18/12/2016): Αστέρας Βατώντα-Αυλωνάρι 3-2

eviasports

Π. Κόντος: Γενικά περιεχόμενα εκπαίδευσης στις αναπτυξιακές ηλικίες

Παναγιώτης Κόντος
-->