ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αρ. Μαστραγγελής: ‘Θεωρούμε πως κάναμε δύο νίκες’

Δηλώσεις του Ένωσιακού’ προπονητή Αργύρη Μαστραγγελή, μετά το τέλος των αγώνων των μικτών Εύβοιας Κ15 και Κ17 με τη Θεσσαλία, για την πρώτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου των αντίστοιχων πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

‘Δεν γνωρίζαμε την ομάδα της Θεσσαλίας, οπότε πηγαίναμε στο άγνωστο. Αυτό που είπαμε στα παιδιά είναι ότι πρέπει εμείς να είμαστε καλοί και δυνατοί και ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Αν θέλετε να μιλήσουμε και για τα δύο παιχνίδια, εμείς θεωρούμε πως έτσι όπως εξελίχθηκαν κάναμε δύο νίκες. Ανεξάρτητα απ’ το αν φέραμε ισοπαλία στο δεύτερο. Έτσι όπως εξελίχθηκε για εμάς ήτανε νίκη και μάλιστα νίκη ψυχολογίας. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την Κ17.

Η Κ15 μας εξέπληξε, παρόλο που είχαμε σημαντικά προβλήματα πριν τον αγώνα, με τις ποδοσφαιριστές βασικούς, για διαφόρους λόγους εκτός. Και έπαιξε πάρα πολύ σοβαρά και κατάφερε με ένα γκολ να νικήσει.

Η Κ17 όμως… είμαστε περήφανοι για την Κ17. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κι αυτό που έγινε το θεωρούμε νίκη και νομίζω ότι ήτανε και μια νίκη ψυχολογίας, που θα μας βοηθήσει στο μέλλον.

Θεωρώ ότι αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια μπορεί να ήτανε καλό απ’ την άποψη ότι βρισκόντουσαν τα ταλέντα σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά απ’ τη στιγμή που αναγκαζόντουσαν οι ομάδες να μειώσουνε αγωνιστικούς χώρους, για να παίξουνε παιχνίδι, απ’ την άλλη δεν ήτανε καλό. Θεωρώ ότι ίσως να μην έπρεπε να είναι Κ17, να είναι Κ16. Θεωρώ κι αυτό υπερβολικό, αλλά αυτή η εντολή μας δόθηκε και προσπαθούμε μέσα απ’ αυτές εντολές. Γι’ αυτά είναι αρμόδιοι η ΕΠΟ, να κρίνει. Θεωρώ ότι ίσως λόγω κορονοϊού δώσανε ακόμα μια ευκαιρία στα παιδιά του 2005′.

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15): Θεσσαλία-Εύβοια 0-1

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ17): Θεσσαλία-Εύβοια 2-2

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15-Κ17): Τ’ αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου (22/12)

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15-Κ17): Προπόνηση ενόψει πρεμιέρας με Θεσσαλία! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λήλας Βασιλικού: Ενίσχυση στην επίθεση με Κ. Αναγνώστου

Κώστας Λαγός

‘Κλείδωσε’ η αναδιάρθρωση: Έτσι θα είναι η νέα Σούπερ Λιγκ 2

eviasports

ΑΡΤΑΚΗ: Οι διαιτητές με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (19/12)

Κώστας Λαγός
-->